Zakazan BeST 2019!

2029

Tradicininalno međunarodno studentsko sportsko takmičenje BeST (Belgrade Sport Tournament) biće održano od 16. do 19. maja 2019. godine u našoj prestonici.

Finalni dan USSB

BeST godinama unazad okuplja veliki broj takmičara sa brojnih evropskih i svetskih univerziteta. Turnir 2019. godine biće dvanaesti po redu, a Ivana Jurić ističe da se očekuje rekordan broj učesnika.

“Pripreme za Best 2019. koji će biti održan u Beogradu od 16. do 19. maja su uveliko počele. Obzirom da je ovo dvanaesta godina turnira već smo uhodani što se tiče neki prvih faza organizacije. Do sada imamo već 500 prijavljenih studenata i očekujemo da ce nam ova godina biti rekordna, pošto su prijave tek počele”.

Prijave za turnir možete poslati na info@belgradesport.org, a sve dodatne informacije možeta pronaći na Facebook stranici Belgrade Sport Tournament i na zvaničnom instagram nalogu belgradesport.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRutinska pobeda ITS-a
Naredni tekstŠampion uzdrman – triler završnica pripala policajcima
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.