UŽIVO: Žensko finale USSB lige u futsalu

904

Pred nama je finalni dan lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Za titulu najbolje ekipe u žensko futsalu, igraće  devojke sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i ekipa Vojne akademije.

Finalni dan USSB

Sastavi ekipa:

FSFV: Jelić Tamara, Dimitrijević Tamara, Petković Tatjana, Trišić Andrijana, Milošević Tijana, Simić Emilija, Krstić Andriana, Kuhut Daniela, Todorović Nikolina, Đorđević Katarina, Mihailović Sanja

Vojna akademija: Jevtić Bojana, Penčić Bojana, Ciganović Maja, Maksimović Rosana, Letić Olivera, Ivković Marija.

KRAJ UTAKMICE: Ubedljiva pobeda ekipe Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja – 5:0. Ovim trijumfom devojke sa košutnjaka su nastavile niz nepobedivosti koji traje već pet sezona.

32′ Dimitrijevićeva je snažno šutirala sa oko 10 metara, ali je golmanka Vojne akademije odbila loptu.

30′ Tajmaut je zatražila ekipa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

29′ Nova prilika za Vojnu. Penčićeva je šutirala sa 12 metara, ali je njen udarac završio preko prečke.

27′ Letićeva je imala priliku da smanji zaostatk svoje ekipe. Međutim, njen šut nakon soloprodora završio je gol-autu.

25′ GOOOL! Ubedljiva partija futsalerki Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Simićeva je pogodila nakon greške Maksimovićeve – 5:0.

23′ NOVA PROMENA VOĐSTVA!  Autogol Penčićeve koja je nespretno reagovala u svom kaznenom prostoru savladavši Jevtićevu za ubedljivu prednost Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja – 4:0.

19′ GOOOL! 3:0 Vode devojke sa Košutnjaka! Snažan šut kapitena FSFV-a Dimitrijevićeve, sa 10 metara bio je neodbranjiv za Jevtićevu.

18′ Nakon što je oduzela loptu na sredini terenaMaksimovićeva sa Vojne akademije našla se u prilici da smanji zaostatak ali je Jelićeva bila sigurna.

POLUVREME: Popularni “pingvini sa Košutnjaka” na pauzu su otišle sa prednošću od 2:0.

16′ Nova prilika za Vojnu akademiju i i ponovo u glavnoj ulozi Penčićeva. Ovoga puta njen snažan šut po parketu zaustavila je Jevtićeva.

14′ Šansu za Vojnu akademiju imala Penčićeva. Šutirala je sa oko 11 metara, ali visoko preko gola.

12′ Priliku da smanji rezultat imala je Letićeva, snažno je šutirala sa distance ali je rezultat ostao nepromenjen. Potom je šansu na drugoj strani imala Dimitrijevićeva, ali je pogodila stativu.

10′ GOOOOL! 2:0 za ekipu FSFV-a. Nakon brze polukontre i uigrane akcije na asistenciju Miloševićeve gol postigla Kuhutova!

8′ Tajm aut je zatražila ekipa Vojne akademije, nakon što je novu priliku da duplira prednost svoje ekipe imala Dimitrijevićeva. Ona je snažno šutirala sa više od 10 metara, ali je lopta otišla preko gola.

7′ Nova prilika za devojke sa Košutnjaka. Prilike su imale Trišićeva i Simićeva, ali je Bojana Jevtić bila sigurna ispred svog gola.

4′ Inicijativa devojaka sa FSFV-a na utakmici. Simićeva je iz neposredne sredine šutirala tik pored gola. Rezultat ostao 1:0 za ekipu sa Košutnjaka.

1′ GOOOOL! FSFV vodi 1:0. Na asistenciju Simićeve gol je postigla kapiten ekipe Dimitrijević Tamara.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstLive: Finalni dan USSB lige
Naredni tekstUŽIVO: Odbojkašice igraju finale USSB lige
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.