Uslovi korišćenja

DOBRO DOŠLI NA PORTAL SPORTINDEKS

Korišćenjem bilo kog dela portala Sportindeks prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala Sportindeks ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj objavljen u okviru portala Sportindeks ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala Sportindeks, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta portalu Sportindeks ili bilo kojem trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Sportindeks povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

Sportindeks sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje u okviru portala Sportindeks koristite na vlastitu odgovornost i Sportindeks se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. U okviru portala Sportindeks nalaze se vlastiti sadržaji, sadržaj partnera i oglašivača, besplatni sadržaji i linkovi na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal Sportindeks nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Sportindeks nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača u okviru portala kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portal Sportindeks. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika portala Sportindeks i izvan portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te Sportindeks nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup portalu Sportindeks i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Portal Sportindeks zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama portal Sportindeks može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu Sportindeks smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Verzija od 24.11.2018. godine.