U neizvesnoj završnici Saobraćajni došao do pobede

226

Igrači Saobraćajnog fakulteta došli su do prve pobede u ovogodišnjem takmičenju, savladali su  ekipu Mašinskog rezultatom 2-1(1-0). Najviše uzbuđenja donela su poslednja dva minuta meča kada su postignuta čak dva gola.

Finalni dan USSB

Mašinski fakultet

Saobraćajni fakultet

1.Simeunović Ljubomir 5.Popović Jovan
2.Petrović Dejan 8.Goranović Igor
5.Jakovljević Ivan 12.Kopanja Simeun
6.Lukić Sava 14.Žunić Nikola
7.Pešić Pavle Ristić Marko
8.Maksimović Dragoljub
13.Dragić Stefan
Tabandželić Nenad

Prvo poluvreme bolje su počeli igrači Saobraćajnog. Lopta je bila više bila u njihovom posedu i odlučnije su kretali u napad u odnosu na protivnika. Prvu ozbiljniju šansu na meču imao je Goranović nakon kornera koji je izveo Kopanja, ali je bio za malo neprecizan. Par minuta kasnije ponovo šansa za Saobraćajni, nakon dobre odbrane, ali Popović šutira preko gola. Prvih 7-8 minuta golman ekipe Saobraćajnog Ristić nije imao posla, Mašinci nisu mogli da prođu dobru odbranu protivnika i nikako nisu uspevali da upute šut ka golu. U devetom minutu je prvi gol postigao Kopanja i doveo Saobraćajni u vođstvo od 1-0. Počeli su Mašinci da šutevima iz daljine prete golu protivnika, ali je Ristić bio siguran na golu. Najbolju šansu Mašinski je imao u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada se Petrović ubacio ispred gola i ipak bio neprecizan.

I drugo poluvreme bolje otvaraju igrači Saobraćajnog. Bolje su organizovali napade, a i u odbrani je neprolazan bio Ristić. Kopanja je dobrim driblizima nervirao protivnike koji su ga u jednom trenutku snažno faulirali. Bio je to slobodan udarac za Saobraćajni, dobra prilika za gol, ali Popović šutira preko kola. Sa druge strane dobru priliku imao je Pešić, ali je bio za malo neuspešan. Dva minuta pre kraja, kada se već činilo da će Saobraćajni zabeležiti minimalnu pobedu, Maksimović postiže pogodak i dovodi svoj tim do izjednačenja. U sledećem napadu Saobraćajnog, minut i po do kraja Goranović uspeva da da gol i ponovo vraća prednost na njihovu stranu 2-1. Mašinci su pokušali u poslednjim trenucima meča da napadaju i sa golmanom, al ih je to za malo koštalo još ubedljivijeg poraza. Jakovljević je sa velike daljine pokušao da pogodi prazan gol, ali je lopta otišla tik pored stative. Na kraju Saobraćajni sasvim zasluženo upisuje prvu pobedu rezultatom 2-1.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMašinke duplirale FASPER-ke
Naredni tekstJoš jedna pobeda odbojkašica Stomatološkog
Student sam Fakulteta političkih nauka. Životna želja mi je da se bavim sportskim novinarstvom. Danas je retka mogućnost da se čovek bavi onim što voli, ali se nadam da sam na dobrom putu da u tome uspem. Trenirala sam odbojku devet godina pa odatle moja ljubav prema sportu. Otvorena sam, komunikativna, spremna za saradnju sa ljudima, tako da ako vas nesto zanima slobodno pitajte!Moji tekstovi