“Trofej-Vidovdan 2021”: Treći dan takmičenja u futsalu

1195

DOM 3 SG LAKO PROTIV HINE POMOĆI

Finalni dan USSB

 

 Ekipa Dom 3 SG sa lakoćom savladala je ekipu Hitne pomoći, trećeg dana takmičenja trofeja Vidovdan, rezultatom 5:0 (3:0). Najistaknutiji igrači uakmice bili su Stefan Simčević, Dušan Pribanović, Nenad Zdravić i Đorđe Andrejić.

Sam početak utakmice delovao je neizvesno. Ekipa Hitne pomoći utakmicu je započela sa tri napada, ali bez gola. Čim je Dom 3 preuzeo loptu, u petom minutu, Stefan Simčević je poentirao za vođstvo svoje ekipe (1:0). Naredna četiri minuta protekla su bez velikih šansi obe ekipe. Međutim, minut pred kraj Pribanović je u akciji jedan na jedan sa golmanom, zatresao mrežu protivnika (2:0). Za njim nije zaostao ni Zdravković, pa ja samo nekoliko sekundi nakon drugog gola, usledio i treći kojim je i završeno prvo poluvreme.

Sastavi timova
Dom 3 SG Hitna pomoć
Stefan Simčević Stefan Ivanović
Nikola Simčević Jovan Braborski
Stefan Milić Zoran Džemajlija
Nenad Zdravić Igor Lazović
Žarko Sokić Stefan Živkov
Marko Lazić Miloš Babić
Đorđe Andrejić Branko Turukalo
Dušan Pribanović Nikol Talijan
Nemanja Babić Jovan Stanković
Dušan Majstorović

Kao i u prvom poluvremenu, i drugo je započeto šansama obe ekipe, ali bez promene rezultata. Asistencijom Lazića u petom minutu, Stefan Simčević se po drugi put zapisao u listu strelaca (4:0). Posustala ekipa Hitne pomoći bez dobre odbrane, primila je u devetom minutu još jedan gol. Poslednji gol postigao je Andrejić, asistencijom Nikole Simčevića (5:0).

Branimo titulu od prošle godine, nadamo se da ćemo je i odbraniti. Krenuli smo jako odmah u prvoj utakmici, jer mislimo da je dobar početak uvek najbitniji. Dobro smo pošli, ali idemo još jače, izjavio je Stefan Simčević, dvostruki strelac Doma 3.

DŽIN  I LIMUNADA SAVLADALI NEGATIV        

Futsaleri ekipe Džin i limunada savladali su ekipu Negativ 2010 rezultatom 3:1 (1:1). U pobedničkoj ekipi najuspešniji su bili Ivljanin, Jović i Vasiljević, dok se u ekipi Negativ 2010 izdvojio Terzić sa jednim golom.

Utakmica je počela golom Terzića, koji je već u drugom minutu zatresao mrežu protivnika (0:1). Minut kasnije Pavle Ivljanin izjednačio je rezultat na 1:1. Ostatak prvog poluvremena potekao je sa dosta napada, ali bez golova.

Sastavi timova
Džin i limunada Negativ 2010
Ivljanin Pavle Nebojša Vujisić
Ivković Vladimir Đorđe Vujisić
Tešahović Vladimir Ilija Bjelica
Pantić Ognjen Dejan Manojlović
Vasiljević Ivan Marko Burdžić
Savić Nebojša Petar Nikolić
Jović Nikola Uroš Mladenovski
Ristić Marko Vladimir Opačić
Luka Ćirić Nikola Starčević
Miloš Marinković

Druga donica krenula je akcijama obe ekipe, međutim tek u petom minutu Jović je postigao gol i tada Džin i limunada kreće u vođstvo.  Tačku na meč stavio je Vasiljević u desetom minutu (3:0).

Pavle Ivljanin bio je zadovoljan odigranom utakmicom.   Prošli smo u četvrtfinale, ekipa igra odlično iako smo bez najboljih igrača danas. Bitna je pobeda i videćemo kako ćemo se dalje plasirati, izjavio je Ivljanin.

AKADEMCI ODNELI POBEDU

 Ekipa Akademaca savladala je ekipu Oftal C rezultatom 2:1 (0:0). U pobedničkoj ekipi u listu strelaca su se upisali Popović i Stojanović, dok se u ekipi Oftal C istakao Radosavljević.

Od samog početka Oftal C krenuo je sa brzim akcijama koje su se nizale do poslednjih sekundi prvog poluvremena. Ekipa Akademaca jeu prvom delu utakmice pokazala i svoje odlične sposobnosti u odbrani. Počelo jedrugo poluvreme, a ekipe nisu uspele da poentiraju u svojim akcijama. Niz promašaja prekinuo je u šestom minutu Radosavljević koji je tada postigao prvi gol na ovoj utakmici (0:1). Dva minta kasnije na protivničkoj strani, u listu strelaca upisao se Popović i time izjednačio na 1:1. Ekipa Akademaca uzela je tajm-aut koji  je preokrenuo rezutat. Umesto golmana ušao je Stojanović i u poslednjem minutu promenio rezultat na 2:1, čime je stavljena tačka na ovaj meč.

Sastavi timova
Akademci Oftal C
Nikola Đurđević Uroš Tomić
Mladen Živković Aleksandar Galić
Marko Manojlović Nikola Krsmanović
Nemanja Popov Cimbaljević M.
Savo Đekić Filip Filipović
Aleksandar Grujić Nikola Vrbničanin
Veljko Stojanović Đorđe Tomić
Miloš Nikić Ognjen Mijović
Mihajlo Vučković Aleksandar Avramović
Đuro Jeftić

 

„Veoma naporna utakmica u kojoj se do samog kraja nije znao ishod. Jedna greška i nepažnja protivnika je prekrenula rezultat u našu korist , izjavio je Veljko Stojanović.

DOM 3 SG ZAPISAO JOŠ JEDNU POBEDU

 

Dom 3 SG porazio je u grupnoj fazi ekipu Dom 2 SG rezultatom 3:0 (1:0). U ekipi Dom 3 u listu strelaca su se upisali Lazić i Pribanović, koji je u ovoj utakmici postigao čak 2 gola.

Do samog kraja prvog poluvremena rezutat je bio nepromenjen, da bi u desetom minutu asistencijom Babića, Pribanović dobro osmišljenom akcijom poentirao i zatresao mrežu protivnika. Njegov gol bio je i jednini u prvom poluvremenu, koje se završilo rezultatom 1:0.

Sastavi timova
Dom 3 SG Dom 2 SG
Stefan Simčević Vukašin Marković
Nikola Simčević Đorđe Dulović
Stefan Milić Stefan Jokić
Nenad Zdravić Nikola Grubnić
Žarko Sokić Atila Mandžukić
Marko Lazić Goran Rešović
Đorđe Andrejić Milan Plazinić
Dušan Pribanović Aleksandar Dramićanin
Nemanja Babić Dalibor Spalević
Dušan Majstorović Draško Petrović

Dom 2 je na samom početku druge deonice više puta ugrozio mrežu protivnika, međutim odbrana Doma 3 nije dozvolila promenu rezultata. Asistencijom Nikole Simčevića, Dušan Pribanović je u četvrtom minutu postigao još jedan gol i tako povećao vođstvo na 2:0. Pad koncentracije ekipe Dom 2 SG, prouzrkovao je lošu odbranu, a tako i priliku koju je u sedmom minutu iskoristio Lazić. Njegovim golom stavljena je tačka na meč koji se završio rezultatom 3:0.

Dvostruki strelac Dušan Pribanović bio je prezadovoljan timskom igrom svojih saigrača. Mislim da smo u grupnoj fazi opravdali ulogu favorita. Zahvalio bih se saigračima, ali i protivnicima na fer-plej igri. Nadam se da ćemo u nastavku turnira opravdati prošlogodišnju titulu , izjavio je Pribanović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB