Timska pobeda Fasper-a

1899

U trećem kolu Univerzitetske lige u futsalu sastale su se ekipe Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i Visoke škole ICT. Fasperke su čitavu utakmicu odigrale na visokom nivou, bez osilacija. Uigranošću, odličnom odbranom i sigurnim napadom zabeležile su drugu pobedu u ovoj sezoni rezultatom 11:1 (5:0).

Sastavi timova
FASPER Visoka škola IKT
G. Štaka O. 1 Putanović D.
K. Damnjanović D. 2 Raduljević M.
9 Vojvodić I. 3 Krstić K.
18 Petrić A. 4 Stanković J.
10 Mitrović M. 5 Kovačević I.
8 Radovanović M. 6 Todorović J.
4 Barjaktarović Đ. 7 Živković S.
8 Višnjić M.
9 Korugić D.
11 Stojanović K.
12 Mitrović M.
Finalni dan USSB

Obe ekipe ušle su borbeno u meč. Posed lopte bio je podjednako raspoređen. Futsalerka IKT-a Todorovićeva  imala je prvu ozbiljniju šansu. Sama vodi loptu i šutira ali lopta završava u rukama golmanke. Priliku je iskoristila  Damnjanovićeva koja krade loptu protivnicama, prediblava čitavu odbranu ICT-a, šutira i postiže prvi gol za svoju ekipu u petom minutu.  Ubrzo su dobile priliku da povećaju na dva gola razlike. Sudija je nakon faula svirao penal, a odgovornost je preuzela Damnjanovićeva. Sa linije penala nije bila uspešna ali se iskupila već u narednoj akciji, kada je loptu preciznim šutom smestila u sam ugao. Fasperke  su u potpunosti kontrolisale igru i nisu pružile nikakvu mogućnost ekipi  ICT-a da se istakne. Vojvodićeva i Damnjanovićeva su se sjajno razumele I nalazile na terenu. Potez meča pripisuje se jednoj njihovoj akciji. Damnjanovićeva krade loptu protivnicama, dodaje Vojvodićevoj koja iz okreta prima loptu i šutira na gol. Precizno pogađa u sam desni ugao što je bilo apsolutno nemoguće odbraniti. Ovom sjajnom akcijom završeno je  prvo poluvreme u korist fasperki rezultatom 5:0.

Početkom drugog poluvremena ekipa ICT-a  pokušala je da se vrati u igru. Poboljšale su odbranu i  i imale su agresivniji napad. Asistencijom Višnjićeve, Todorovićeva postiže prvi gol za svoju ekipu. Međutim, FASPER opet pojačava ritam. Damnjanovićeva krade loptu, dodaje Mitrovićevoj,ona je prosleđuje Radovanovićevoj, koja šutira I postiže gol za svoju ekipu. Vrlo brzo usledio je žuti karton za ekipu ICT-a. Opet, kao u prvom poluvremenu, ekipa FASPER-a  šutira penal ali ovaj put lopta je zatresla mrežu. Za kraj ovog meča Radovanovićeva iz kontra napada vodi sama loptu  i postiže poslednji gol  kojim se i završava sama utakmica.

Kapitenka FASPER-a cestitala je protivničkoj ekipi na dobroj igri i naglašava da je ovo tek druga njihova pobeda i da ih čekaju još mnoge jake ekipe poput FON-a i Filološkog fakulteta.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstDruga pobeda Dif-a
Naredni tekstPoljoprivrednici deklasirali Mašinac
Ćao, zovem se Maria. Volela bih da izrastem u sjajnu novinarku. Moj najveći kritičar i podrška je moj brat. Ljubav prema sportu prenela mi je moja drugarica Mica, bez koje danas ne bih imala nikakav stav o njemu. Ona je zaslužna što sam danas član sjajne ekipe Sportindeksa.