Šou Milićevićeve za drugu pobedu KPU-a!

817

U okviru drugog vikenda Prvenstva studentata i studentkinja Beograda, koje organizuje Univerzitetski sportski savez Beograda, futsalerke Kriminalističko-policijskog univerziteta trijumfovale su sa ubedljivih 8:2 (3:0) protiv Visoke škole za informaciono-komunikacione tehnologije. Drugoj pobedi KPU-a u sezoni golovima i asistencijama kumovala je Milićevićeva. 

Finalni dan USSB

 

Utakmica u ,,matinée” terminu u balonu ,,Sinđelić” započela je stativom IKT-a već u prvom napadu. Okvir gola Višnjićeve pogodila je Jovanov. Ubrzo se i Živkovićeva našla u situaciji jedan na jedan sa Višnjićevom, međutim golmanka KPU-a bila je brža i prva stigla do lopte. To je bilo gotovo sve što su igračice IKT-a uradile u napadu u prvom poluvremenu. KPU je preuzeo u potpunosti terensku inicijativu i šanse su se nizale jedna za drugom. U šestom minutu Ubavićeva je konačno savladana, nakon što je Milićevićeva prošla po boku, vratila loptu u kazneni prostor, a Plećićeva pogodila za 1:0. Usledio je tajm-aut IKT-a, a po povratku na teren i novi gol za KPU. Ovaj put uloge su zamenjene, asistent je sa svoje polovine bila Plećićeva, Milićevićeva je bila okrenuta leđima golu, ali to je nije omelo da petom duplira vođstvo svog tima. Do poluvremena se isti tandem ponovo upisao, nakon što su posle duplog pasa gotovo ušle u gol Ubavićeve (3:0).

U prvom napadu nastavka pobednik utakmice je rešen. Gol za nedostižnih 4:0 dala je Vučkovićeva. Rezultat se nije menjao do sredine poluvremena, kada su igračice IKT-a konačno uspele da dođu do počasnog pogotka. Vukobratovićeva je iz auta poslala loptu do kapitenke Živkovićeve, koja se upisala za 4:1. Radost igračica IKT-a trajala je kratko jer je već iz naredne akcije Milićevićeva vratila svom timu četiri gola prednosti. Do kraja susreta došla je do het-trika i golova i asistencija, pogodivši još jednom i asistiravši dva puta Lazićevoj za konačnih 8:2. Drugi gol IKT-a postigla je Vukobratovićeva nakon solo prodora, međutim to nije bilo dovoljno za povratak u meč, te su igračice KPU-a došle do nove pobede.

Sastavi timova
IKT  KPU 
Aleksandra Ubavić 1  Nina Višnjić 1 
Sara Živković 7 (K)  M. Milićević 6 
Jelena Jovanov 5  Marija Armuš 5 
Ana Jeremić 4  Katarina Lazić 3 
Jovana Lazarević 8  Dragana Mićić 9 (K) 
Sanja Vukobratović 11  Anica Plećić 8 
  Jelena Vučković 7 

     

Po završetku utakmice, futsalerka Kriminalističko-policijskog univerziteta, trostruki strelac i četvorostruki asistent, Milićevićeva govorila je za naš sajt: ,,S obzirom da nam je druga utakmica, počeli smo da se uigravamo iako nismo svi tu. Današnja pobeda je to i pokazala. Čestitam protivnicama na pokazanoj igri i borbi i nadam se  da će biti još bolje”, rekla je Milićevićeva.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB