Sojović penalima pogurao Matematički

838

U nedelju uveče u sali DIF -a Matematički fakultet savladao je Filološki fakultet rezultatom 41 : 24.
Igra koja je obilovala faulovima i u kojoj je većina poena postignuta sa linije slobodnih bacanja nije oduševila publiku koja je bila prisutna u, za studentsku ligu, zadovoljavajućem broju.

Finalni dan USSB

Prvo poluvreme najviše je obeležio ”Matematičar” Sojović, upisavši 6 poena sa linije slobodnih bacanja. Sa druge strane, istakao se Milunović, koji je održavao rezultatski priključak solidnom igrom sa krila i dobrim sigurnim šutevima za dva poena. Na poluvremenu, na semaforu je stajalo 16:10 u korist Matematičkog fakulteta.

Iznenađenje možda predstavlja činjenica što su Filozoli imali tri igrača više na raspolaganju, a da to nisu umeli da iskoriste.

”Filolozi” su rano ušli u bonus u nastavku, što je omogućilo ”Matematičarima” da, iako brojčano oslabljeni, nesputanije kreiraju svoje napade i da realizuju penale, kojih je bilo često. Ponovo se istakao Sojović, mada treba pomenuti i Mitića, koji je imao sasvim solidnu partiju u drugom delu igre.
U četvrtom periodu, Matematički fakultet je rutinski priveo posao kraju, uz niz od čak 15 poena. Rezultat u toj četvrtini, najviše zahvaljujući triu Sojović – Mitić – Rusovac bio 23 : 7.

Na kraju, 41 : 24, sasvim zaslužena pobeda ”Matematičara.”

Ivan Radisavljević

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekst‘’Saobraćajci’’ teško do poena
Naredni tekstSingidunum hrabro ka Prvoj ligi!
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.