SOFA OPEN na Adi Ciganliji

1191

SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti) šesti put organizuje turnir za omladinu SOFA OPEN. Turnir će se održati 3. i 4. oktobra na Adi Ciganliji, učešće na turniru u potpunosti je besplatno. Prijave traju od 21. do 25. septembra u ponoć.

Finalni dan USSB

 

Mogućnost prijave obezbeđena je učenicima iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Kragujevca i Niša. Sportovi koji će učesnici moći da se prijave su odbojka, futsal, basket i stoni tenis. Za sve takmičare i volontere obezbeđena je hrana tokom trajanja turnira. Takođe, učesnici koji nemaju prebivalište u Beogradu imaće obezbeđen smeštaj i prevoz.

,,Veoma smo uzbuđeni što se bliži SOFA OPEN 2020 naš najveći događaj koji organizujemo šestu godinuzaredom. Prvi put imamo priliku da organizujemo SOFA OPEN na otvorenom gde će se okupiti studenti i mladi iz pet gradova u Srbiji. Našim besplatnim aktivnostima koje redovno organizujemo kao i ovim događajem želimo da motivišemo mlade da se bave sportom i fizičkim aktivnostima. Takođe želimo da pozovemo sve zainteresovane da se prijave za turnir, da dođu da se druže i uživaju zajedno sa nama’’, poručila je Jelena Dutina generalni sekretar udruženja.

Podsetimo, SOFA organizuje aktivnosti tokom čitave godine, na Zavodu za sport i medicinu
sporta kao i na SRC ,,11. April’’. SOFA i sada svoje aktivnosti organizuje pod pokroviteljstvom i podrškom Ministarstva omladine i sporta.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB