Ristić prejaka za Veterinarski fakultet

940

Odbojkašice sa Matematičkog fakutleta pobedile su Veterinarski fakultet rezultatom 2:0 (25:9, 25:16) u okviru trećeg kola Lige Univerziteta u Beogradu. Najraspoloženija odbojkašica na celom meču je bila Natalija Ristić sa 15 poena koja je ujedno odnela i epitet MVP-a.

Finalni dan USSB

Meč je otvorila Ristić serijom od 3 snažne dijagonale, a nastavila je ekipa Matematičkog, pa su na početku ostvarile veliku prednost (8:2). Vučković je pravovremenim kuvanjem vraćala ekipu na pravi put, nakon nekoliko vezanih grešaka u napadu (16:7). Do kraja prvog seta su matematičarke nastavile sa dobrom igrom, a tačku na prvi set je stavila Ristić na isti način kojim je otvorila meč, snažnom dijagonalom (25:9).


Sastavi timova
Matematički fakultet

Veterinarski fakultet

1 Vulić A. 1 Radojević A.
3 Vukajlović N. 2 Zdravković J.
5 Galjak M. 3 Vučković J.
10 Dekić K. 4 Ćapasan J.
14 Zastavniković M. 5 Džogović D.
15 Ristić N. 6 Kitanović S.
U prvih par poena drugog seta, izgledalo je kao da će biti drugačiji meč, ali su se odbojkašice Matematičkog fakulteta vratile vrlo brzo. Odbojkašice sa Veterinarskog fakulteta su uz pomoć grešaka protivničke ekipe, uspele da izjednače rezultat (7:7). Zastavniković je preciznim napadom uspela da podigne ekipu, i da nastave u ritmu iz prvog seta (17:11). Kitanović je uspevala da pruži mali otpor pravovremenim kuvanjem, međutim Ristić je to ubrzo nulirala svojim snažim smečom. Tačku na meč su stavile kombinacijom poena, Zastavniković paralelom i Galjak as servisom (25:16).
Statistika

Matematički fakultet

Veterinarski fakultet

Poeni iz igre 35 8
Poeni iz bloka / /
As servis 6 1
Greške iz igre 12 6
Servis greške 4 3
Tehničar Matematičkog fakulteta Minja Marković, podelila je sa nama njeno mišljenje o utakmici i očekivanja u daljem nastavku takmičenja. “Jače smo delovale od njih u početku, malo su se probudile u drugom, bilo je dosta grešaka sa naše strane, ali dobro je. Nadamo se da ćemo uspeti da ostvarimo neki rezultat, ostale ekipe su stvarno dobre ali ćemo videti”,  zaključila je Marković.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstDruga pobeda farmaceutkinja!
Naredni tekstFSFV teško do pobede protiv Fakulteta bezbednosti
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Treniram košarku ceo život i odatle mi želja da spojim zajedno studije i ljubav prema sportu. Volim sport generalno i pratim sve što stignem, ali bih mogao da izdvojim pored košarke, tenis, vaterpolo, fudbal, formulu 1 i po malo e-sport.