Remi FON-a i FASPER-a, het-trik Prčetićeve

439

Futsalerke Fakulteta organizacionih nauka odigrale su nerešeno sa ekipom Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, a konačan rezultat bio je 5:5 (2:2).

Sastavi timova
Finalni dan USSB

FON                                    FASPER

3 Pajnov                              1 Štaka

4 Kostić                               6 Damnjanović

5 Petrović                            9 Vojvodić

8 Prčetić                              10 Mitrović

9 Čanović                            13 Abrlić

10 Armuš (k)

15 Kostić

16 Elenkov

17 Jevremović

18 Klajić

55 Stojčeva

Iako je ekipa FASPERA igrala ofanzivnije od protivnica na početku meča, Fonovke su iskoristile jednu od dve kontre koliko su ih imale i postigle gol. Strelac prvog gola na utakmici bila je kapiten FON-a Armuš, a svoju prvu asistenciju upisala je Elenkova.

Futsalerke FON-a su nakon gola preuzele kontrolu meča i igrale ofanzivnije, dok je odbrana te ekipe reagovala brže i sekla napade protivnica. Ipak, nisu se predavale futsalerke FASPER-a. Izjednačujući gol postigla je Ivana Vojvodić. Nisu imale vremena ni da organizuju novi napad futsalerke FON-a, a spomenuta Vojvodićeva već se i po drugi put upisala u listu strelaca. Dobru loptu iz kornera poslala je Mitrovićeva, pravo ka Vojvodićevoj, a ova odlično zahvata loptu i po prvi put na ovom meču dovodi svoju ekipu u vođstvo.

Elenkova je zatim stvorila odličnu priliku za izjednačenje FON-a, ali Štaka odlično reaguje na golu FASPERA. FON je uspeo do kraja prvog poluvremena da izjednači (2:2) zahvaljujući Petrovićevoj kojoj je asistirala Prčetićeva.

Na početku drugog dela igre FASPER je drugi put stigao do vođstva golom kapitena Damnjanovićeve koja je izvela dobar prodor sa desne strane i zatresla mrežu protivnica za 3:2. Mali peh u ekipi FON-a doživela je Katarina Elenkov koja se povredila u drugom poluvremenu, pa je morala da napusti teren.

Fonovka Prčetićeva  dva puta se upisala u listu strelaca za nepun minut. Postigla je izjednačujući gol za 3:3, a ubrzo nakon tog i gol koji je samo na kratko doveo FON do vođstva (4:3).

Futsalerke FASPER-a nisu se predavale, pa je Mitrovićeva odlično izvela slobodan udarac sa gotovo pola terena i postigla izjednačujući gol (4:4). To nije bio kraj goleade. Vojvodićeva je nakon dva postignuta gola i asistirala kapitenu Damnjanovićevoj koja je zatresla mrežu protivnica za 5:4.

Na odličnu igru sa obe strane i pravu fer borbu pečat je stavila Prčetićeva koja postavlja konačan rezultat meča (5:5) i tako postiže het-trik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB