RAF deklasirao MEF

1515

Računarski fakultet je savladao ekipu Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije rezultatom 1:10 (1:5) i tako se plasirao u četvrtinu finala kupa Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Kod pobedničke ekipe istakao se Luka Đuričić postigavši tri gola, dok je jedini gol sa druge strane postigao Stefan Stojanović.

Finalni dan USSB

Od prvog minuta igre videla se razlika u kvalitetu ove dve ekipe. RAF je bio napadački orjentisan celu utakmicu i akcijama su pokušavali da ugroze gol protivnika. U 3. minutu meča bilo je 0:1. Strelac je bio Đuričić. Jaranović je uposlio Đuričića kome je ostalo da zatrese praznu mrežu. MEF se poziciono branio i pokušavao da do gola dođe iz kontranapada. 0:2 je bilo već u 9. minutu. Đuričić je minijaturom po gol liniji MEF-a stigao do novog pogotka. Stojanović je predvodio MEF svojim pokušajima i dodavanjima, međutim Drobnjak se istakao u nekoliko navrata. 13. minut se igrao kada se rezultat promenio na 1:2. Stanojević je odigrao do Stojanovića koji je poslao loptu u nebranjeni deo mreže. Zaigrala je ekipa MEF-a mnogo bolje u ovom periodu. Imali su stopostotnu šansu kada je Knežević pogodio stativu. “Kaznili” su to futsaleri Računarskog fakulteta u 15. minutu. Jaranović je solo prodorom savladao Dimića i rezultat promenio na 1:3. Igrao se 19.  minut kada je rezultat povećan na 1:4. Đuričić je izneo loptu sa svoje polovine i odlučan u nameri da akciju završi sam, postigao je novi gol za svoju ekipu. U poslednjem minutu prvog poluvremena, RAF je imao još jednu priliku. Đuričić je asistirao do Ristanovića koji je pogodio mrežu Dimića. Rezultat je na kraju prvog dela igre glasio 1:5.


Sastavi timova
MEF Računarski fakultet
1 Dimić J. G Drobnjak D.
2 Bogdanović F. Ristanović M.
6 Stojanović S. Gligorijević D.
7 Zeremski S. Jaranović L.
8 Knežević N. Đuričić L.
9 Stanojević S. Radovanović L.
Vukičević M.
Dačić A.
Jekić V.
Drugo poluvreme proteklo je kao i prvo. Pet minuta se igralo bez izgledne šanse, a onda se u 25. minutu rezultat promenio na 1:6. Ristanović je još jednim prodorom postigao pogodak. Stojanović je izašao u situaciju jedan na jedan sa Drobnjakom, gde je golman RAF-a izašao kao pobednik. Igrao se 28. minut kada je RAF postigao novi gol. Jekić se najbolje snašao u protivničkom kaznenom prostoru i rezultat efektnim golom povećao na 1:7. Grešku MEF-a na sredini terena iskoristio je Radovanović u 30. minutu. Rezultat je glasio 1:8. Nije bilo mnogo prilika do kraja meča. Svega dve šanse, obe za Računarski fakultet. Dačić je povukao kontranapad RAF-a i u 33. minutu uspeo je da savlada Dimića. Rezultat je bio 1:9. Konačnih 1:10 postavio je Jekić u 37. minutu meča. Računarski fakultet je odličnom timskom igrom prošao u četvrtinu finala.

Luka Đuričić, najbolji pojedinac u redovima Računarskog fakulteta smatra da će se njegova ekipa plasirati u finale i osvojiti trofej. “Očekuje nas teško četvrtfinale i nadam se da ćemo osvojiti trofej”, kratak je bio Đuričić.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB