Poljoprivrednici bolji od Stomatologa

267

Futsaleri Poljoprivrednog fakulteta savladali su kolege sa Stomatološkog fakulteta rezultatom 3:0 (1:0) u ligi SSUB-a. Poljoprivrednici su bolju partiju materijalizovali u drugom poluvremenu, a golove su postigli Orović i dva puta Pribanović.

Sastavi timova
Poljoprivredni Stomatološki
1 Plužnikov G. Cvetković N.
 Marilo I. Stojanović K.
 Petrović A. Šunjevarić N.
 Orović M. Pokrivač I.
 Krsmanović M. Lazić L.
 Pribanović D. Dimitrijević L.
 Milić S. Aleksić L.
 Ugrinić S. Bovan M.
 Šojić N. Mihailović D.
Finalni dan USSB

Poljoprivredni fakultet je od starta namentuo jak tempo. Najagilniji na startu bio je Petrović, međutim njegovi udarci nisu bili dovoljno precizni. Stomatolozi su se grčevito branili, a načeo ih je Pribanović. Vođstvo je doneo nakon sjajnog solo prodora, prvo je predriblao dvojicu, potom zaobišao golmana i smestio loptu u mrežu. Stomatološki fakultet nije imao adekvatan odgovor, dve polušanse nisu bile dovoljne za izjednačenje. Do kraja prvog dela Petrović i Orović su promašili stopostotne šanse za 2:0, pa je rezultat na kraju prvog dvadesetominutnog perioda ostao 1:0.

Nastavili su inicijativu momci sa Poljoprivrednog i u drugom delu. Pribanović je oduzeo loptu na svojoj polovini, desno pronašao saigrača, ovaj uputio loptu u sredinu za Orovića odakle Orović lako završava akciju za 2:0. Ekipa sa Vračara nije uspela da poveže redove i uzvrati. Pokušaji sa distance nisu bili dovoljno dobri da savladaju raspoloženog Plužnikova na golu Poljoprivrednog. Tačku na meč stavio je Pribanović sigurnom egzekucijom posle timske akcije za konačnih 3:0.

Najbolji pojedinac utakmice Dušan Pribanović zadovoljan je trijumfom bez primljenog gola, ali upozorava da se mora popraviti odbrana.

“Zadovoljan sam timskom igre svoje ekipe. Hvala saigračima na dobroj partiji. Moramo da popravimo odbranu, fali nam par igrača, ali od sledećeg kola ćemo biti kompletni. Očekujemo tvrdu igru sa svakom ekipom i nadamo se plasmanu u sledeću fazu,” rekao je Pribanović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstĐorđević predvodio Vojnike protiv Mašinskog
Naredni tekstITS sigurno do novog trijumfa
Studiram novinarstvo. Veliki sam ljubitelj igre Football Manager. Omiljeni sportovi fudbal, rukomet, odbojka. Životna želja mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu na kom će naša reprezentacija proći grupu. Mejl pedjagrbic26@gmail.com