Poljoprivredni srušio Građevinski na putu do finala

476

Futsaleri Poljoprivrednog fakulteta savladili su ekipu Građevinskog fakulteta rezultatom 7:2 (6:0) u okviru polufinala kupa USSB-a. Najzapaženiji na utakmici iz redova pobedničke ekipe bili su Nenad Zdravić koji je postigao dva gola i Stefan Simčević koji je zabeležio jedan gol i dve asistencije, dok su se sa druge strane u listu strelaca upisali Šljukić i Vrbničanin.

Finalni dan USSB

Utakmica je počela napadom futsalera Građevine, ali bezuspešno. Futsaleri Poljoprivrednog fakulteta krenuli su dosta oštrije u napad i nisu dozvoljavali protivnicima ni da se prbliže golu, a oni su bacili sve karte na napad ka mreži protivnika. Prvi šut ka golu realizovao je Zdravić, ali je lopta završila iznad gola, ubrzo je tu grešku ispravio Milić i u sedmom minutu doveo ekipu u vođstvo (1:0). Nakon nekoliko nesupelih šuteva ga golu pred kraj poluvremena usledila je serija pogodaka od 5:0 futsalera Poljoprivrednog  fakulteta. To su im znatno dopustile greške futsalera Građevine koji nisu imali baš uigranu odbranu. Spretni Simčević Stefan dva puta je ukrao loptu i asistirao za Simčević Nikolu i Milića koji su ekipu doveli u vođstvo od 3:0. Greška golmana Građevinskog koji je ostavio gol kaznio je Zdravić i zatresao mrežu. U svega par pokušaja za pogodak futsaleri Građevine nisu uspeli da smanje rezultat, lopta je išla pored gola, iznad gola, samo ne u mrežu.

Sastavi timova
Građevinski fakultet Poljoprivredni fakultet
0 Opačić A. 0 Vrbničanin N.
1 Marinković M. 12 Cvetković D.
15 Milić S. 5 Mirković David
11 Simčević N. 4 Milutinović Đorđe
16 Simčević S. 2 Komatović Ivan
9 Crnadak A. 11 Janković Mateja
10 Životić M. 9 Šljukić Drago
7 Zdravić Nenad 14 Agatonović D.
35 Stojanović V.

U nastavku je bilo mnogo manje golova, ali ritam se nastavio istim tempom samo što je sada inicijativa bila na strani građevinaca koji su se trudili da dostignu rezultat. Već u prvom minutu šut ga golu uputio je Cvetković ali je lopta pogodila prečku, za njim je iz kornera pokušao i Šljukić ali takođe bezuspešno. Nakon što je povukao protivnika za dres, Cvetković je dobio žuti karton što je omogućilo Poljoprivrednicima slobodan udarac koji nisu iskoristili da dođu do novog vođstva. Zatim kao da je proradio bes Građevinaca i svim snagama su se borili da dođu do gola. Odličnom akcijom i trenutkom nepažnje protivnika Šljukić postiže gol u desetom minutu (6:1). Sa druge strane ostao je  Zdravić koji je prešao protivnike i smestio loptu u suprotan ugao nemoćnog golmana Poljoprivrednog fakulteta.  Pred sam kraj meča Vrbničanin je prekinuo napad  Simčevića i preokrenuo u svoju korist, precizan je bio ovoga puta i loptu pogodio po sred gola. Ipak i uz jaku borbu Građevinaca na kraju su slavili futsaleri Poljoprivrednog rezultatom 7:2.

Jedan od najistaknutijih igrača Stefan Simčević podelio je sa nama svoje utiske nakon meča. „Odigrali smo čvrstu utakmicu, što smo hteli od samog starta. Brzo smo poveli, i mislim da smo zasluženo prošli u finale“, izjavio je on.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB