Poker golova Milenovića i Srdanovića za pobedu Singidunuma

888

Futsaleri Univerziteta Singidunum savladali su Visoku školu I.K.T. rezultatom 15:1 (8:1) u okviru 2. kola USSB lige studenata. Momci sa Singidunuma započeli su furiozno novu sezonu u kojoj u dva meča imaju gol razliku 26:2. Za I.K.T. jedini strelac na meču bio je Stanković, dok su se kod Singidunuma istakli Milenović koji je postigao 6 golova i Srdanović sa 4 pogotka.

Finalni dan USSB

Jedna ekipa je igrala organizovanije od samog starta. Futsaleri Singidunuma su iskoristili svaku šansu koju im je protivnik dozvolio. Gol Srdanovića krajem prvog poluvremena obeležio je ovaj susret i situaciju na terenu. Predriblao je dva igrača i petom poslao loptu u mrežu golmana I.K.T-a za 8:1 i do kraja meča Singidunum je samo kontrolisao rezultat i uvećavao ga. Konačnih 15:1 postavio je Milenović u poslednjem minutu utakmice.


Sastavi timova
Univerzitet Singidunum Visoka škola za I.K.T.
9 Srdanović M. 1 Živković S.
11 Milenović N. 5 Stanković A.
Mijailović V. 10 Stanković A.
Đogo S. 13 Radojević S.
Marinković M. 17 Ivanović D.
Jovanović M.
Jemuović M.
Najkorisniji igrač Univerziteta Singidunum Nikola Milenović smatra kako je rotacija kod njegove ekipe i nedostatak izmena kod I.K.T-a uticao na konačan rezultat. “Protivnici nisu imali izmene, dok smo mi uz veću rotaciju bili bolji. Igrali smo bolji futsal. Prva sam godina, tek sam se priključio timu. Planovi su nam da odbranimo titulu i budemo prvaci”, izjavio je Milenović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB