Počinje košarkaško prvenstvo USSB-a!

964

Tokom ove sedmice, pod oraganizacijom Univerzitetskog sportskog saveza Beograda (USSB), započeće Prvenstvo studenata Beograda u košarci. Timovi su podeljeni u dve grupe, a prve utakmice odigraće se već večeras u SC Žarkovo.

Finalni dan USSB

 

Grupu A će predvoditi prošlogodišnji šampioni, Visoka škola za I.K.T. kao i Kriminalističko-policijska akademija, Fakultet za poslovne studije i pravo, Fakultet za sport – Union, Vojna akademija, Univerzitet Singidunm i MEF.

U grupi B biće vicešampion prošlogodišnjeg takmičenja, Visoka turistička škola, Fakultet sporta i Fizičkog vaspitanja, Računarski fakultet – Union, Beogradska poslovna škola, Pravni fakultet – Union, Visoka škola za elektrotehniku i računarstvo i Beogradska politehnika.

Da podsetimo, prethodne sezone ekipa Beogradske poslovne škole zauzela je treće mesto nadigravši tim Visoke škole elektrotehnike i računarstva.

Na startu takmičenja očekuju nas četiri utakmice u SC Žarkovo. Branilac titule, Visoka škola za I.K.T.  i momci sa Vojne akademije imaće priliku da danas u 19 časova otvore Prvenstvo studenata Beograda. Sat vremena kasnije sastaće se timovi Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Beogradske politehnike. Nakon ovog meča na parket izlaze studenti Fakulteta za poslovne studije i pravo i Univerziteta Singidunum. Poslednja utakmica, sa početkom u 22 časa, odigraće se između Računarskog fakultetaUnion i Pravnog fakulteta – Union.

Nedelja, 21. 10. 2018. godine, SC Žarkovo

19:00 Visoka škola za I.K.T. – Vojna akademija

20:00 Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja – Beogradska politehnika

21:00 Fakultet za poslovne studije i pravo – Univerzitet Singidunum

22:00 Računarski fakultet-Union – Pravni fakultet-Union

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstProgram kuglanja za studente
Naredni tekstPočela UNIADA!
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trinaest godina sam trenirala karate, a pored toga bavila sam se i sportskim penjanjem. Pratim mnoge sportove, obožavam košarku i naročito volim da gledam snuker.