Počinje 12. Beogradski sportski turnir!

689

Beogradski sportski turnir (BeST) održaće se od 16. do 19. maja u prestonici Srbije, a kao i do sada, ovo takmičenje okupiće studente iz Srbije i zemalja širom Evrope i sveta.

Finalni dan USSB

 

Na ovogodišnjem BeST-u imaćemo prilike da gledamo takmičare u četiri sporta. Košarka i rukomet će imati predstavnike u muškoj i ženskoj konkurenciji, futsal je rezervisan za muškarce, dok ćemo u odbojci gledati samo studentkinje. Prvi dan takmičenja je 16. maj, dok se završnice igraju 18. maja u hali Šumice. Takmičari će snage odmeriti u Zavodu za sport na Košutnjaku, hali KK Žarkovo, kao i sportskom centru Masters u Zemunu. Pored domaćih studenata, učestvuju i sportisti iz Hrvatske, Libana, Grčke, Španije i Francuske.

Tok turnira i rezultate ćete, kao i prethodnih godina, imati prilike da pratite na našem sajtu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPravnici u finalu!
Naredni tekstBeST 2019 – Košarka 1. dan
Student četvrte godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.