Otvorene prijave za projekat UniSki – subvencije za 20 studenata

533

Sportsko udruženje Univerziteta u Beogradu (SUUB) kreće sa aktivnostima u 2022. godini i prvi u nizu je edukativno-rekreativni projekat UniSki 2022 od 13. do 20. marta. Otvorene su prijave za sve zainteresovane studente, a za 20 najboljih obezbeđene su i subvencije od 50%.

Finalni dan USSB

Edukativni deo obuhvata teorijska predavanja na temu zdravstvenog vaspitanja, boravka na planini u zimskom periodu, uputstava i uslova za bezbedno skijanje, ali i predavanja prve pomoći i prezentaciju Gorske službe spašavanja. Plan je da se pomenute aktivnosti održe u večernjim satima, a da se tokom dana u prepodnevnim i popodnevnim satima sprovodi rekreativni deo projekta, kroz praktična predavanja, rekreativno skijanje i obuku neskijaša.

Projekat pruža priliku studentima da prošire svoja znanja, steknu nove veštine i iskustva, ali i da poveže mlade ljude i omogući njihovu dalju saradnju u naučnom i privatnom životu.

Uslovi prijema: da je kandidat/kinja redovan student/kinja druge ili viših godina osnovnih, master ili doktorskih studija Univerziteta u Beogradu.

Broj raspoloživih mesta: 50 (20 studenata kroz program sufinansiranja)

Troškovi realizacije aktivnosti (sufinansiranje): Ukupan iznos troškova po učesniku je 49.000,00 dinara, od kojih 24.500,00 dinara sufinansira SUUB kroz projekat “UniSki 2022.”, a preostali iznos od 24.500,00 dinara, učesnici obezbeđuju sredstva.

U cenu je uključeno:

• Smeštaj – Hotel **** (Nebeske stolice I i Nebeske stolice II) osmodnevni (7 noćenja) aranžman;
• Transport učesnika (Beograd – Kopaonik – Beograd);
• Polupansion (švedski sto – doručak i večera);
• 6-dnevni ski pas;
• Skijaška oprema – iznajmljivanje na 6 dana (ski cipele, skije sa vezovima i ski štapovi);
• Medicinska služba Urgentnog centra na Kopaoniku 24 časa uz validan dokument;
• Ski obuka u prepodnevnim i popodnevnim časovima

Rok za prijavu je od 11. februara do 25. februara 2021. godine, a rok može biti produžen do ispunjavanja kvote.

Prijava na konkurs OVDE

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstEUSA takmičenje u veslanju – Istanbul 2022
Naredni tekstPrijave za turnire povodom Dana studenata
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi