Otvoren konkurs za nove članove – budi i ti deo sportindeksa!

595

Ako imaš želju da se oprobaš u pisanju izveštaja, intervjua sa utakmica studentske lige, i student si prve ili druge godine studija, već u startu imaš sve što je potrebno za prijavu na konkurs!

Finalni dan USSB

 

Sajt Sportindeks osnovan je u novembru 2012. godine, a redakciju čine studenti koji izveštavaju sa utakmica studentskih liga. Mi pratimo košarku, odbojku, rukomet i futsal, ali smo prisutni i na svim turnirima koji se dešavaju po Beogradu, a i van njega, koji imaju veze sa stundetima i njihovim životom.

Naš cilj jeste zapravo da te obučimo, ali i da zajedno naučimo, utemeljimo kako se zapravo prate sportske utakmice, događaji i slične stvari. Greške su ovde poželjne, jer se iz njih najbolje uči, tako da nemoj da oklevaš, nego se prijavi na konkurs pa da krenemo sa druženjem i učenjem što pre!

Kao što verovatno i znate, ove godine će se održati EUSA turnir u Beogradu tokom leta. Mi ćemo se svim snagama potruditi da budemo tamo i prenesemo to našim čitaocima što vernije i efikasnije. Želimo da nas bude što je više moguće, da bismo bili uspešni u ovoj našoj ideji.

Pored nas u redakciji danas, bili su i neki od zapaženih sportskih novinara danas u Srbiji, ako ne i u svetu. Miljana Rogač, Bojan Marinković, Ivana Salapura, Nikola Lalović su samo par ljudi koji danas ostavljaju svoj trag u sportskom novinarstvu širom države.

Za kraj, poruke od svih nas iz redakcije imaš na ovom video klipu:

Ako želiš da budeš deo sportindeksa, prijavi se na ovaj mejl urednik@sportindeks.rs tako što ćeš poslati ime i prezime kao i godine studija. Konkurs traje do 29.03.2021.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRukomet: Rezultati drugog kola
Naredni tekstSaobraćajni slavio posle neizvesne završnice
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Treniram košarku ceo život i odatle mi želja da spojim zajedno studije i ljubav prema sportu. Volim sport generalno i pratim sve što stignem, ali bih mogao da izdvojim pored košarke, tenis, vaterpolo, fudbal, formulu 1 i po malo e-sport.