Odbojka: Najava šestog kola Lige Univerziteta u Beogradu

299

U nedelju se otvara program šestog kola Lige Univerziteta u Beogradu u odbojci za momke i devojke. Muška selekcija će odigrati pet susreta, dok će se odbojkašice sastati u tri okršaja u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Finalni dan USSB

 

Teren 1 i 17 časova rezervisan je za meč između odbojkaša Medicinskog fakulteta i Šumarskog fakulteta. Medicina ima skor od jedne pobede i jednog poraza, dok će Šumarski fakultet pokušati da osvoji prve bodove ove sezone. Od 18h na terenu 1 očekuje se susret između četvrtoplasiranog u grupi B, Građevinskog fakulteta i petoplasiranog Farmaceutskog fakulteta. Jedina ekipa bez poraza u okviru grupe B Filozofski fakultet dočekuje na terenu 1 od 19h tim Saobraćajnog fakulteta koji se nalazi na poslednjoj, 6. poziciji. U 20 časova igraju se dva meča u muškoj konkurenciji. Na terenu 1 igra se utakmica između FON-a i FSFV-a koji se nalaze na trećem, odnosno na prvom mestu u grupi B. Derbi kola između neporaženih ekipa grupe A, Stomatološkog i Elektrotehničkog fakulteta zatvara nedeljni program.

Devojke svoje duele igraju na terenu 2. Prvo, od 17h izlaze odbojkašice Fakulteta organizacionih nauka koje su do sada u dva susreta zabeležile dve pobede i Saobraćajni fakultet koji ima dve pobede i poraz. U okviru grupe V od 18 časova sastaju se Farmaceutski fakultet, koji juri svoju treću pobedu u isto toliko mečeva i Biološki fakultet koji je trenutno bez bodova. Još jedan derbi odigraće se u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Od 19 časova, domaćin FSFV dočekuje Elektrotehnički fakultet. Obe ekipe imaju maksimalan učinak nakon tri odigrane utakmice i ko pobedi zauzeće prvu poziciju na tabeli grupe G.

Raspored:

Nedelja, 4.1.2021.
17:00 T1 Medicinski fakultet – Šumarski fakultet
17:00 T2 Fakultet organizacionih nauka (d) – Saobraćajni fakultet (d)
18:00 T1 Građevinski fakultet – Farmaceutski fakultet
18:00 T2 Farmaceutski fakultet (d) – Biološki fakultet (d)
19:00 T1 Filozofski fakultet – Saobraćajni fakultet
19:00 T2 Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (d) – Elektrotehnički fakultet (d)
20:00 T1 Fakultet organizacionih nauka – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
20:00 T2 Stomatološki fakultet – Elektro-tehnički fakultet
T1 – Teren 1
T2 – Teren 2

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB