Najava četvrtfinalnih mečeva košarkaške Lige Univerziteta u Beogradu

1054

U okviru košarkaške Lige Univerziteta u Beogradu na programu će biti četvrtfinalni mečevi u muškoj i ženskoj konkurenciji. U muškoj konkurenciji biće odigrane četiri utakmice, dok će kod dama biti odigrane samo dve jer su ekipe Fakulteta organizacionih nauka i Pravnog fakulteta direktno iz grupe izborile polufinale.

Finalni dan USSB

U nedelju od 13.00 časova na parket hale „Radivoj Korać“ izaći će košarkaši Mašinskog fakulteta i kolege sa Rudarsko-geološkog fakulteta. Od 17 časova na programu biće duel košarkaša Tehnološko-metalurškog fakulteta i košarkaša Fakulteta političkih nauka. Naredni meč od 18.30 odigraće košarkaši Elektrotehničkog fakulteta i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Od 20.00 časova na parket će izaći košarkašice Farmaceutskog fakulteta koje će odmeriti snage sa Učiteljskim fakultetom. Sat vremena kasnije poslednji duel će odigrati košarkašica Poljoprivrednog fakulteta i košarkašica Ekonomskog fakulteta.
Jedini meč koji će na programu biti u četvrtak u hali „Vizura“ od 23.00 časa je okršaj Fakulteta organizacionih nauka i Poljoprivrednog fakulteta.

SUUB košarka, 1/4 finale

Nedelja 07.04.2019.

13:00 – Mašinski fakultet – Rudarsko-geološki fakultet
17:00 – Tehnološko-metalurški fakultet – Fakultet političkih nauka
18:30 – Elektrotehnički fakultet – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
20:00 – Farmaceutski fakultet (D) – Učiteljski fakultet (D)
21:00 – Poljoprivredni fakultet (D) – Ekonomski fakultet (D)

Utakmice se igraju u hali „Radivoj Korać“, Zdravka Čelara 12

Četvrtak 11.04.2019.

23:00 – Fakultet organizacionih nauka – Poljoprivredni fakultet

Utakmica se igra u hali „Vizura“, Cara Dušana 105, Zemun

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB