Miloš Obradović novi sportski direktor USSS, izmenjen statut

5045

Na sednici Univerzitetskog sportskog saveza Srbije održanoj u nedelju u Kragujevcu, odlučeno je da se promeni statut USSS, kao i da se izaberu Miloš Obradović za sportskog direktora Saveza i Dušan Zeka Aleksić za novog generalnog sekretara.

Finalni dan USSB

Sednica kojom je predsedavao prof.dr. Dejan Madić, a kojoj su prisustvovali predstavnici Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu, Univerzitetskog sportskog saveza Kragujevca, Univerzitetskog sportskog saveza Novog Sada, Sportskog kluba Univerziteta umetnosti u Beogradu i Sportskog saveza državnog Univerziteta u Novom Pazaru, jednoglasno su doneli odluku o izboru Miloša Obradovića i Dušana Aleksića na nove pozicije.

Kako između ostalog prenosi Glas Šumadije, biće predloženo čelnicima Evropske asocijacije univerzitetskog sporta (EUSA) da se neka takmičenja u okviru Evropskih univerzitetskih igara 2020 godine održe u Kragujevcu kako bi se olakšala organizacija i podelio posao na više univerzitetskih centara.

Foto: facebook.com

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstŠampion uzdrman – triler završnica pripala policajcima
Naredni tekstMedicina nastavila pobednički niz
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi