Medicina i TMF miroljubivo

550

Ekipe Medicinskog i Tehnološko-metalurškog fakulteta remizirale su (0:0) u drugoj utakmici četvrtog vikenda takmičenja u Prvoj futsal ligi za studente.

Sastavi
Medicinski fakultet Tehnološko-metalurški fakultet
12 Ranić Slobodan  1 Simić Zoran
2 Mandžukić Atila  14 Erenfrid Mario
 3 Đorđević Draško  15 Vujović Goran
 1 Anđelković Ivan  53 Jovičić Slađan
 7 Bogdanović Marko žk  32 Mirković Nemanja
22 Stefanović Aleksa žk  5 Tmušić Miloš
9 Orović Miljan žk  2 Milosavljević Nenad
23 Samardžić Lazar  Dimitrijević Jakov
14 Simić Ninoslav  3 Jeremić Nikola
 13 Halilović Emir  8 Soldat Ugrin
 69 Novaković Ivan  18 Dučić Vladimir
Finalni dan USSB

Opasniji po gol protivnika u ovom meču bili su Doktori koji su već na samom početku zapretili preko Orovića, koji je dva puta prošao svog čuvara, ali nijednom nije uspeo da pogodi okvir gola. Prvu šansu sa druge strane imao je Soldat, ali golman Medicine je na vreme izleteo i prvi došao do lopte.

Orović je nedugo potom zapretio još jednom, golman TMF-a je odbranio, Mandžukić je natrčao na loptu iz drugog plana, ali mreža Tehnologa je ostala netaknuta. Orović je potom odigrao dupli pas sa Halilovićem, šutirao, ali još jednom udarac nije bio dovoljno jak niti dovoljno precizan.

TMF je imao šansu preko Jeremića, koji je prošao sa strane i odlično šutirao, lopta se odbila, ali su odbrambeni igrači Medicine uspeli da dođu do lopte. Sledeću šansu Doktori su imali preko Đorđevića, koji je šutirao iz mesta. Plasirao je loptu u desni ugao, a golman TMF-a se bacio i jedva uspeo prstima da skrene loptu u korner.

Halilović se u sledećem napadu našao sam na pet metara od gola, ali je golman Tehnologa Simić još jednom sjajno intervenisao. U nastavku akcije lopta je opet došla do Doktora, ali je njihov šut izblokiran i otklonejna je opasnost po Simića.

IMG_20141115_131609IMG_20141115_131609

TMF je posle dužeg perioda u kojem je dominirala Medicina uspeo da pripreti preko Tmušića, ali je posle njegovog pokušaja na semaforu i dalje pisalo 0:0. Posle ove kontre TMF-a nastavili su se napadi Medicine, pa je tako Stefanović povučen i dosuđen je Slobodan udarac na sedam metara od gola Simića. Simić je postavio živi zid u koji je i sam stao, Orović je probao lobom da postigne gol, ali je lopta otišla preko stative.

Najozbiljnija šansa za Tehnologe bila je kontra u kojoj je igrač TMF-a bio sam na pola terena, ali je golman Medicine izleteo i napravio pametan faul. Usledio je Slobodan udarac posle koga su mnogi u hali uzdahnuli, ali se na žalost Tehnologa zatresla samo spoljna mreža.

Posle još jednog šuta Doktora usledio je period mirne igre, u kojem je lopta uglavnom bila na sredini terena. Monotoniju je razbio prodor Tehnologa posle koga je Orović startovao i dobio žuti karton. Slobodan udarac je završio u živom zidu, a Orović je u sledećem napadu prošao svog čuvara na desnoj strani i uputio udarac koji je završio pored gola.

Ekipama kao da je ponestalo snage, nekoliko minuta je lopta bila u posedu Medicine, ali Doktori nisu čak ni uputili šut na gol. Posle tajmauta koji su zatražili Tehnolozi, na terenu je bio igrač više. Naime TMF je krenuo na sve ili ništa i izbacio Simića, umesto koga je ušao još jedan igrač. U toku je bio poslednji minut meča, do kraja se igralo na polovini Medicine, ali nije bilo šansi i rezultat je na kraju ostao isti kao i na početku.

U ekipi Medicine istakao se Orović od koga je počinjala svaka opasna akcija Doktora, dok je golman TMF-a Simić najzaslužniji što je njegova ekipa uzela  bod u meču sa prošlogodišnjim šampionom.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstVojska srušila EKOF
Naredni tekstFON nerešiv za matematičarke
Zdravo ja sam Nikola i velika mi je želja da se bavim sportskim novinarstvom. Prvenstveno mi je to cilj da bih svoju najveću ljubav – praćenje sporta „opravdao“ i hobi pretvorio u profesiju. Više od svega na svetu volim košarku, pratim i fudbal a radom u Sportindeksu posebno sam zavoleo rukomet. Pišite na nikola.lalović@sportindeks.rs .Moji tekstovi