Mašinski bolji od Građevinskog fakulteta

312

Rukometaši Mašinskog fakulteta savladali su Građevinski fakultet rezultatom 20:17 (11:7), u okviru drugog kola Lige Univerziteta u Beogradu. Najistaknutiji u pobedničkoj ekipi bili su Stanković sa pet golova i Zlatković sa tri gola, dok su u poraženoj ekipi najbolji bili Cvijović sa šest golova i Matić sa pet.

Finalni dan USSB

 

Početak susreta pripao je timu Mašinskog fakulteta,  oni su zahvaljujući dobrim akcijama i timskom igrom u napadu poveli sa 8:5. Usledio je tajm-aut mašinaca, koji nije promenio tok utakmice. Studenti mašinstva držali su protivnike na dva gola odstojanja, ali isto tako nisu mogli mnogo da se odvoje rezultatski. Stanković je bio jedan od najzaslužnijih što je ekipa Mašinskog fakulteta vodila pred kraj prvog poluvremena. Konačan rezultat pre zamene strana bio je 11:7 u korist mašinaca.

Mašinski fakultet Građevinski fakultet
Regeda A. Matić A.
Jokić S. Karajović N.
Jovanović P. Karajović Đ.
Lečić L. Cvijović S.
Subotić D. Milosavljević R.
Antonijević R. Ivanković D.
Dabović A. Jovanović N.
Jelić J. Antić I.
Stanković P. Derajić F.
Stanković M.
Zlatković M.
Babić N.
Bugarić P.

Drugo poluvreme bolje je otvorila ekipa Građevinskog fakulteta, koju je predvodio raspoloženi Matić (13:10). Nakon kratke pauze, sa linije sedam metara, precizan je bio mašinac Stanković (16:12). Protivnička ekipa uspela je da smanji rezultatski zaostatak (16:14). Cvijović, student Građevinskog fakulteta, u kontranapadu upisao je gol za izjednačenje (16:16). Realizacijom dva sedmerca, mašinac Stanković dao je blagu prednost svom timu od dva gola razlike (19:17). Pobedu ekipe Mašinskog fakulteta, ozvaničio je Stanković u kontranapadu rezultatom 20:17.

Statistika
Statistika Mašinski fakultet Građevinski fakultet
Ukupan broj golova 20 17
Sedmerci 3/3 0
Odbrane golmana 10 7
Izgubljene lopte 5 7
Isključenja 3 6
Žuti karton 0 1
Crveni karton 0 0

Kapiten pobedničke ekipe, Radojica Antonijević izneo je svoje utiske nakon meča. ,,Dali smo sve od sebe, iako nismo najbolje igrali. Nadam se da će naredna utakmica biti bolja i očekujem pobede u nastavku lige’’, rekao je Antonijević.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstDerbi tehničkih fakulteta pripao Etf-u
Naredni tekstDerbi pripao filozofima
Student sam treće godine novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka. Zanima me sportsko novinarstvo, jer sam se i sama bavila sinhronim plivanjem 11 godina. Volela bih da jednog dana izveštavam sa velikih sportskih događaja.