Košarkašice startovale pobedom u Portugalu

1175

Košarkašice Univerziteta u Beogradu savladale su koleginice sa Univerziteta u Marburgu u prvom kolu grupe C Evropskih univerzitetskih igara u Koimbri rezultatom 73:52 (16:13, 16:16, 19:9, 22:14).
Prvo poluvreme proteklo je u agresivnoj igri na obe strane što je uzrokovalo veliki broje faulova i slobodnih bacanja, a rezultat je uglavnom bio poravnat. U drugom delu igre, srpske igračice su, pre svega, odličnom odbranom uspele da naprave nešto veću razliku koju su dobrom igrom uvećavale do samog kraja.
Univerzitet u Beogradu predvodila je Milica Mitrović sa 17 postignutih poena. Na drugoj strani, izdvojila se Dženifer Krauder sa 25 poena.

Finalni dan USSB

Naredni protivnik biće ekipa Univerziteta Petar Veliki u Sankt Petersburgu. Meč je na programu u ponedeljak od 20:15 časova po lokalnom, odnosno 21:15 po srednjoevropskom vremenu

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdličan početak košarkaša u Koimbri
Naredni tekstPobeda futsalera u Koimbri
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trenirao sam fudbal osam godina, sada ga igram rekreativno. Volim sport generalno, ali najviše fudbal, košarku i američki fudbal. Jednog dana voleo bih da budem sportski komentator.