Košarka se nastavlja

662

Prvenstvo studenata Beograda u košarci u organizaciji Univerzitetskog sportskog saveza Beograda počelo je u nedelju 1. novembra. Utakmice su se odigrale u hali KK Žarkovo, Olimpijskih igara 14, lokacija će biti ista u nastavku takmičenja. Učestvovaće 10 ekipa, koje su podeljene u dve grupe.

Finalni dan USSB

Organizacija takmičenja u okviru USSB-a biće u skladu sa svim preporukama Vlade Republike Srbije i uz poštovanje mera za suzbijanje i zaštitu od širenja virusa COVID-19.

U grupi A igraće: Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija, Visoka škola elektrotehnike i računarstva, MEF fakultet, Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu.

U grupi B igraće: Fakultete organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, Visoka škola IKT, Vojna akademija Univerzitet odbrane, Kriminalističko-policijski univerzitet i Visoka škola ITS Comtrade.

Rezultati prvog kola:

  1. MEF – Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija 25:54
  2. FON – KPU 74:67
  3. IKT – Vojna akademija 67:57

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOtvoren konkurs za nove članove – budi deo Sportindeksa!
Naredni tekstPočinje nova sezona futsala!
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Treniram košarku ceo život i odatle mi želja da spojim zajedno studije i ljubav prema sportu. Volim sport generalno i pratim sve što stignem, ali bih mogao da izdvojim pored košarke, tenis, vaterpolo, fudbal, formulu 1 i po malo e-sport.