KOŠARKA: Najava sedmog kola Lige Univerziteta u Beogradu

1626

U okviru sedmog kola Lige Univerziteta u Beogradu očekuje nas pregršt utakmica u obe konkurencije koje će biti odigrane na tri lokacije.

Finalni dan USSB

Subotnji program u balonu KK „Sava“ otvoriće košarkaši Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje koji će se sastati sa Matematičkim fakultetom od 18.00 časova. Nakon toga, na teren izlaze igrači Građevinskog fakulteta koji će pokušati da potvrde pobedu iz prošlog kola, što im neće biti nimalo lako s obzirom na to da im na megdan izlazi Saobraćajni fakultet (19.00 časova). Od 20.00 časova na programu je meč između Tehnološko-metalurškog fakulteta i ekipe Pravnog fakulteta u koju TMF, iako ophrvan brojnim izostancima, ulazi kao blagi favorit. Za kraj subotnjeg programa zakazan je duel Fakulteta organizacionih nauka i Geografskog fakulteta.

Nedelja u hali „Radivoj Korać“ je kao po običaju rezervisana za mečeve muške konkurencije. Od 17.30 odigraće se meč ekipa Ekonomskog fakulteta i Arhitektonskog fakulteta u kojem su ekonomisti veliki favoriti. Sledi duel Filozofskog fakulteta i Učiteljskog fakulteta (18.30). Nakon toga očekuje nas meč između Elektrotehnićkog fakulteta i Fakulteta političkih nauka koji će pokušati da napravi iznenađenje i približi se plasmanu u eliminacionu fazu (19.30). Farmaceutski fakultet i Fakultet veterinarske medicine sastaće u u udarnom terminu od 20.30. Poslednji meč nedeljnog programa odigraće ekipe Medicinskog fakulteta i Rudarsko geološkog fakulteta (20.30).

Hala „Vizura“ je već tradicionalno poprištite nedeljnih susreta lepšeg pola. Od 17.00 časova sastaće se košarkašice Tehnološko-metalurškog fakulteta i Poljoprivrednog fakulteta. Sledi meč Fakulteta organizacionih nauka i Filozofskog fakulteta koji je zakazan za 18.00 časova. U 19:00 časova će biti odigran duel između Elektrotehničkog fakulteta i Pravnog fakulteta. Od 20.00 časova nas očekuje potencijalno najzanimljivija utakmica između Mašinskog fakulteta i Učiteljskog fakulteta.

Raspored:
Subota 8.12.

FSFV- Matematički fakultet 18h (m)
Građevinski fakultet -Saobraćajni fakultet 19h (m)
TMF -Pravni fakultet 20h (m)
FON -Geografski fakultet 21h (m)
Balon KK “Sava”

Nedelja 9.12.

Ekonomski fakultet- Arhitektonski fakultet 17:30h (m)
Filozofski fakultet Učiteljski fakultet 18:30h (m)
FPN- ETF 19:30h (m)
Farmaceutski fakultet- Fakultet veterinarske 20:30h (m)
Medicinski fakultet -RGF 21:30h (m)
Hala “Radivoj Korać”

TMF – Poljoprivredni fakultet 17h (ž)
FON Filozofski fakultet 18h (ž)
ETF Pravni fakultet A nedelja 19h (ž)
Mašinski fakultet Učiteljski fakultet 20h (ž)
Mala sala “Vizura”

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB