KOŠARKA: Najava dvanaestog vikenda Lige Univerziteta u Beogradu

728

Subota 7.3.2020.

Finalni dan USSB

Dvanaesto kolo grupne faze Lige Univerziteta u Beogradu otvoriće košarkašice Rudarsko-geološkog fakulteta i Farmaceutskog fakulteta. Farmaceutkinje u meč ulaze kao veliki favorit s obzirom da su u dosadšnjem delu sezone zabeležile sve pobede.

Nakon njih, na teren će izaći košarkaši. Filozofski fakultet i Arhitektonski fakultet boriće se za važna dva boda u borbi za nokaut fazu. Poljoprivredni fakultet ulazi u meč sa Građevinskim fakultetom kao blagi favorit, ali građevinari su pokazali da ih ove szone ne treba potcenjivati.

Od 20:00 časova, Elektrotehnički fakultet će tražiti pobedu za overu prvog mesta protiv ekipe Fakulteta bezbednosti. Nakon te utakmice, odigraće se meč između Farmaceutskog fakulteta i Geografskog fakulteta u kojoj je ekipa farmaceuta veliki favorit. Za kraj subotnjeg programa, održaće se meč između Fakulteta za fizičku hemiju i Fakulteta veterinarske medicine.

Svi mečevi biće održani u hali Radivoj Korać.

Nedelja 8.3.2020.

Nedeljni program u hali Radivoj Korać otpočeće utakmicom Stomatološkog i Učiteljskog fakulteta u kojoj se očekuje velika borba za prolaz u narednu fazu. Od 18:00 časova, ekipa Fakulteta organizacionih nauka pokušaće da odbrani oreol nepobedivosti u duelu sa Stomatološkim fakultetom.

Tehnološko-metalurški fakultet imaće ulogu velikog favorita protiv ekipe Matematičkog fakulteta u meču koji počinje u 19:00 časova. Rudarsko-geografski fakultet i Filološki fakultet podeliće megdan u meču koji obećava veliki broj poena. Za kraj nedeljnog programa ostaje duel košarkašica Fakulteta organizacionih nauka i Rudarsko-geološkog fakulteta. Košarkašicama RGF-a će to biti druga utakmica ove nedelje.

U hali Mala Vizura, odigraće se dva duela u ženskoj konkurenciji. Prve će na teren košarkašice Učiteljskog fakulteta i Medicinskog fakulteta, a meč počinje u 13:00 časova. Derbi ove runde odigraće igračice Poljoprivrednog fakulteta i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Raspored utakmica

Subota, 7.3.2020. godine:

17:00 – Rudarsko-geološki fakultet (D) – Farmaceutski fakultet (D)
18:00 – Filozofski fakultet – Arhitektonski fakultet
19:00 – Građevinski fakultet – Poljoprivredni fakultet
20:00 – Elektrotehnički fakultet – Fakultet bezbednosti
21:00 – Farmaceutski fakultet – Geografski fakultet
22:00 – Fakultet za fizičku hemiju – Fakultet veterinarske medicine
Mesto odgigravanja: Hala „Radivoj Korać“, Zdravka Čelara 12

Nedelja, 8.3.2020. godine:

17:00 – Stomatološki fakultet – Učiteljski fakultet
18:00 – Saobraćajni fakultet – Fakultet organizacionih nauka
19:00 – Matematički fakultet – Tehnološko-metalurški fakultet
20:00 – Rudarsko-geološki fakultet – Filološki fakultet
21:00 – Fakultet organizacionih nauka (D) – Rudarsko-geološki fakultet (D)
Mesto odgigravanja: Hala „Radivoj Korać“, Zdravka Čelara 12
13:00 – Učiteljski fakultet (D) – Medicinski fakultet (D)
14:00 – Poljoprivredni fakultet (D) – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (D)

Mesto odigravanja: Hala „Mala Vizura“, Cara Dušana 105

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBasket 3×3: Rezultati drugog vikenda
Naredni tekstKošarka: Rezultati jedanaestog vikenda SUUB lige
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trenirao sam fudbal osam godina, sada ga igram rekreativno. Volim sport generalno, ali najviše fudbal, košarku i američki fudbal. Jednog dana voleo bih da budem sportski komentator.