Kancelarija za mlade i Sportindeks te pozivaju na besplatnu školu novinarstva

687

Šest godina Sportindeks je sa vama, učimo, napredujemo i činimo i studentski sport, ali i novinarstvo boljim iz godine u godinu. Za ovaj, šesti rođendan, u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Beograda spremili smo besplatnu školu novinarstva koju će voditi stručnjaci koji su na početku učili kroz Sportindeks, a sada su uspešni mladi novinari, urednici, marketing menadžeri, PR stručnjaci.

Finalni dan USSB

Predavanje će se sastojati iz četiri predavanja od po 90 minuta i pokriće najvažnije teme u savremenom novinarstvu – stilovi i vrste novinarstva, vesti i izveštaji, saopštenja i najave, ali i kako da vaš sadržaj nađe put do što većeg broja ljudi putem društvenih mreža.

Raspored predavanja

Nedelja 18.11. u 16h

Stilovi i vrste savremenog novinarstva.

Subota 24.11. u 16h

Pisanje vesti i izveštaja

Nedelja 9.12. u 16h

Saopštenja i najave

Subota 15.12. u 16h 

Društvene mreže i novinarstvo

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne, a svoje mesto možete rezervisati preko linka OVDE.

U narednim danima ćemo predstaviti predavača koji će podeliti svoje znanje i sve informacije možeš pronaći na facebook eventu OVDE.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPBF rutiniski do nove pobede
Naredni tekstMedicinski fakultet upisao nove bodove
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi