Goleada u pobedi Mašinskog

367

Futsal ekipa Mašinskog fakulteta u četvrtom kolu Druge univerzitetske lige savladala je Pravoslavno-bogoslovski fakultet rezultatom 8:3 (4:0). Mašinac sada ima 6 bodova iz tri utakmice dok je Pravoslavno-bogoslovski zabeležio treći poraz i ostaje bez osvojenih bodova.

Sastavi timova
Mašinski fakultet Pravoslavno- bogoslovski fakultet
Simeunović  Stamenković
 Despotović  Dunčević
 Pešić  Marković
 Lukić  Pištalović
 Jevremović  Radić
Balinovac  Radmilac
Denić
Mišković
Jakovljević
 Malović
 Borinašević
 Borikić
 Obradović
Finalni dan USSB

Utakmica je protekla u znaku ekipe Mašinskog fakultet koja je dominirala tokom svih 40 minuta igre. Igrao se treći minut kada su Mašinci izveli odličnu akciju, a precizan je bio Lukić na asistenciju Denića. Dva minuta kasnije već je bilo 2:0, a posle solo akcije strelac je ponovo Lukić. U sedmom minutu tri gola prednosti donosi Balinovac takođe posle prodora. Prvi pokušaj PBOG-a bio je u 10. minutu kada je Radić šutirao ali siguran bio čuvar mreže Simeunović. Miran period prekinuo je Denić golom u 18. minutu na asistenciju Miškovića tako da se na pauzu otišlo pri rezultatu 4:0 za Mašince.

Drugo poluvreme je bilo još efikasnije od prvog. Mašinski je vodio sa 5:0 od 24. minuta, a strelac  je bio Lukić posle solo prodora. Nakon toga PBOG sa dva brza gola donosi malu neizvesnost u ovom duelu. Prvo je Pištalović udarcem sa 12 metara smanjio na 5:1 u 26. minutu, a samo minut kasnije je isti igrač udarcem sa 9 metara vratio svoju ekipu u meč smanjivši na 5:2. Nisu dva primljena gola poremetila igru Mašinaca što je rezultiralo odličnom akcijom u 29. minutu kada je na asisitenciju Obradovića Balinovac zatresao mrežu protivnika za 6:2. Samo minut posle toga Dunčević udarcem iz daljine pogađa za 6:3. Ekipa Mašinskog ozbiljno shvata pretnju protivnika i meč rešava sa dva gola. U 32. minutu Denić sjajno pronalazi Balinovca za 7:3, a pet minuta kasnije Pešić asistira Borikiću za konačnih 8:3 u korist Mašinskog fakulteta.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFarmacija ubedljivo do prvih bodova
Naredni tekstFpn i Visoka turistička podelili bodove
Diplomirao na Geografskom fakultetu. Od 2009. godine je koordinator za organizaciju takmičenja u futsalu USSB-a. Veliki zaljubljenik u sport, posebno u fudbal koji je trenirao 15 godina.