Futsal: Rezultati USSB lige

829

Prethodnog vikenda odigrano je deset utakmica u okviru Prvenstva studenata i studentkinja Univerzitetskog sportskog saveza Beograda i viđeno je nekoliko veoma efikasnih duela.

Finalni dan USSB

 

U okviru grupe A, Beogradska bankarska akademija je u veoma uzbudljivoj utakmici savladala ekipu Računarskog fakulteta rezultatom 6:4. Najistaknutiji pojedinac meča bio je Čujović sa dva gola i dve asistencije. U drugom meču grupe, Vojna akademija nadigrala je ekipu Visoke turističke škole rezultatom 3:0.

U grupi B odigrane su dve utakmice subotnjeg programa. Kriminalističko-policijska akademija savladala je, veoma ubedljivo, tim Beogradske politehnike sa 7:0. S obzirom na poraz protiv Sportskog udruženja “Victoria” od 1:5, ovaj trijumf će sigurno značiti ekipi KPA. U drugom meču u grupi, Visoka škola ITS savladala je Visoku školu za informacione i komunikacione tehnologije rezultatom 5:1.

U grupi C odigrane su dve utakmice. Beogradska poslovna škola ostvarila je novu pobedu nadigravši ekipu Visoke železničke škole sa 5:2. Utakmicu je obeležiokapiten BPŠ-a Petković koji je postigao tri gola. U drugom meču subotnjeg programa, Fakultet za sport Union – Nikola Tesla savladao je Fakultet za poslovne studije i pravo rezultatom 3:0.

U okviru grupe D odigran je jedan duel u kojem je ekipa Univerziteta Singidunum porazila Geografski fakultet sa rutinskih 2:0. Ovom pobedom su zadržali prvo mesto na tabeli.

U konkurenciji devojaka najubeljiviji trijumf ostvarile su futslerke Vojne akademije. One su pobedivši Mašinski fakultet rezultatom 14:1 stigle do treće uzastopne pobede. Sigurne su bile i devojke sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja savladavši futsalerke Elektrotehničkog fakulteta rezultatom 6:0.

Kompletni rezultati:

Subota:

16,00 č.(m) Beogradska poslovna škola – Visoka železnička škola 5:2

17,00 č. (ž) Visoka škola za I.K.T. – Kriminalističko-policijska akademija 2:12

18,00 č.(m) Beogradska bankarska akademija – Računarski fakultet 6:4

19,00 č.(m) Kriminalističko-policijska akademija – Beogradska politehnika 7:0

20,00 č.(m) Fakultet za sport Union – Nikola Tesla – Fakultet za poslovne studije i pravo 3:0

21,00 č.(m)Visoka škola za I.T.S. – Visoka škola za I.K.T. 5:1

Utakmice su se igrale u Sportskom balonu Sinđelić, Ulica Vojislava Ilića 86.

Nedelja:

20,00 č (ž) Vojna akademija – Mašinski fakultet 14:1

Utakmica se igrala u sportskoj sali Vojne akademije, Ulica Pavla Jurišića Štruma 33.

 

20,00 č.(m) Vojna akademija – Visoka turistička škola 3:0 (službeni rezultat)

21,00 ć. (ž) Elektrotehnički fakultet – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja 0:6

22,00 č.(m) Univerzitet Singidunum – Geografski fakultet 2:0

Utakmice su se igrale u Sportskom balonu Sinđelić, Ulica Vojislava Ilića 86.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBeogradska poslovna škola dala otkaz informatičarima
Naredni tekstPočinje Euroijada 2018!
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trenirao sam fudbal osam godina, sada ga igram rekreativno. Volim sport generalno, ali najviše fudbal, košarku i američki fudbal. Jednog dana voleo bih da budem sportski komentator.