FSFV teško do pobede protiv Fakulteta bezbednosti

1132

Odbojkašice Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja pobedile su ekipu Fakulteta bezbednosti rezultatom 2:0 (25:21, 25:22), u okviru trećeg kola Lige Univerziteta u Beogradu. Raspoložene na meču su bile Ljubica Popović sa 9 poena i Sara Savić sa dva manje, dok su na drugoj strani bile Marija Simić sa 11 i Mina Aleksić sa 6.

Finalni dan USSB

Snažan je bio početak meča od strane odbojkašica Fakulteta bezbednosti uz vrlo dobru igru u odbrani (8:4). Odbojkašice FSFV-a, su se vratile u igru zahvaljujući greškama protivničke ekipe. Popović je pokrenula svoju ekipu u napadu, postignuvši poen snažnim smečom (14:13). Izjednačila je rezultat Savić as servisom i na taj način započela preokret svoje ekipe (14:14). Igralo se poen za poen u narednih par minuta. Krstić je snažnim udarcem u tri metra započela seriju, dok je Popović vezala tri poena i stavila tačku na set pravovremenim kuvanjem (25:21).


Sastavi timova

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

Fakultet bezbednosti

1 Popović Lj. 1 Vučković J.
2 Savić S. 2 Gajić C.
3 Krstić I. 5 Milojević M.
4 Rajevac T. 6 Aleksić M.
5 Nenadić A. 7 Đapa S.
6 Ivanović M. 8 Simić M.
7 Đurov A. 9 Kukobat A.
12 Živanović D. 10 Miladinović A.
11 Trišić N.
12 Spasojević J.
Od početka druge deonice se igralo snažno i u stilu igre poen za poen. Simić i Trišić su uspele da obezbede svojoj ekipi 4 poena prednosti dobrom igrom na mreži i as servisom (14:10). Međutim Krstić preciznim smečom ponovo je započela seriju poena za FSFV i uz pomoć protivničkih grešaka njena ekipa se rezultatski odvojila (19:17). Savić je dva puta poentirala as servisom i odigrala je ključnu odbranu pri kraju meča, dok su Popović i Krstić privele meč kraju (25:22).
Statistika

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

Fakultet bezbednosti

Poeni iz igre 24 19
Poeni iz bloka 4 5
As servis 7 4
Greške iz igre 11 11
Servis greške 4 4

Primač Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Ljubica Popović, čestitala je svojim devojkama na pobedi i protivničkoj ekipi na pokazanoj borbi. Pričala je i o očekivanjima za dalji tok takmičenja. „Nadam se da će se skupiti cela ekipa i da ćemo kao i prošle godine, odbraniti titulu“, rekla je Popović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRistić prejaka za Veterinarski fakultet
Naredni tekstDruga vezana pobeda ITS-a
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Treniram košarku ceo život i odatle mi želja da spojim zajedno studije i ljubav prema sportu. Volim sport generalno i pratim sve što stignem, ali bih mogao da izdvojim pored košarke, tenis, vaterpolo, fudbal, formulu 1 i po malo e-sport.