FSFV održao čas fudbala Matematičarkama

292

Futsalerke sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja zabeležile su najubedljiviju pobedu ovog vikenda, pošto su pobedile koleginice sa Matematičkog fakulteta 16:0 (9:0).

Finalni dan USSB

U meču bez neizvesnosti prvi gol je pao pet ili šest sekundi posle zvižduka sudije, a strelac je bila Trišić. Bobić i Babović su u narednim minutima povrećale prednost na 3:0, Posle početna tri gola neko vreme Matematičarke su uspele da se odbrane u nekim napadima, ali je posle kornera Babović povećala prednost na 4:0. Svoj prvi gol Drezga je postigla šutem u gornji desni ugao gola, a na 6:0 povećala je Tešić posle duplog pasa sa Trišić.

U strelce se upisala i Đuričić, koja je posle centaršuta postigla efektan gol petom. Do poluvremena svoj drugi gol postigla je Tešić, dok je Babović već na poluvremenu došla do het trika.

Drezga je na samom početku drugog poluvremena postigla svoj drugi gol i donela dvocifrenu prednost svom timu. Pretposlednja u timu FSFV-a koja se upisala u strelce je Izgarević, koja je sa pola terena poslala visok centaršut, Babović i golman Matematičkog promašile su loptu i bilo je 11:0 za FSFV. Kod sledećeg gola Izgarević je uspela da asistira i to Drezgi.

„Domaća“ ekipa je zatim postigla još jedan pogodak iz daljine. Trišić je šutirala sa preko deset metara i pogodila protivničku mrežu. Pred kraj meča konačno gol i od Đuričić, pa su se tako sve futsalerke FSFV-a upisale listu strelaca. Do kraja meča Drezga je uspela da postigne još dva gola i postavi konačan rezultat 16:0.

FSFV očigledno nije u ovoj utakmici imao doraslog protivnika, sve futsalerke su se upisale u listu strelaca, Drezga je postigla čak pet golova, dok je Babović stala na het-triku iz prvog poluvremena.

Ekipa Matematičkog fakulteta je brojna, ali očigledno neuigrana i daleko od kvaliteta FSFV-a, pa će morati da traži bodove u nekim drugim mečevima.

Sastavi
Matematički fakultet Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
17 Mijaković 9 Drezga 5
13 Selaković  5 Bobić 1
 18 Ilić  8 Đuričić 1
 16 Janković  7 Tešić 2
 7 Jakovljević  6 Babović 3
12 Mikić  2 Trišić 2
15 Despotović  10 Izgarević 1
10 Bogdanović  
14 Veličković  
 6 Pješčić  

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstVeterina bolja u egal utakmici
Naredni tekstDoktorke sasekle Šumarke
Zdravo ja sam Nikola i velika mi je želja da se bavim sportskim novinarstvom. Prvenstveno mi je to cilj da bih svoju najveću ljubav – praćenje sporta „opravdao“ i hobi pretvorio u profesiju. Više od svega na svetu volim košarku, pratim i fudbal a radom u Sportindeksu posebno sam zavoleo rukomet. Pišite na nikola.lalović@sportindeks.rs .Moji tekstovi