Filozofi prejaki za filologe

1116

Filozofski fakultet savladao je ekipu Filološkog fakulteta rezultatom 2:0 (25:16;25:21), u okviru trećeg kola odbojkaške lige Univerziteta u Beogradu. MVP ovog susreta bio je Stošović sa postignutih 13 poena.

Finalni dan USSB

Filozofi su samouvereno otvorili prvi set I odmah poveli rezultatom 4:0. Servis greškom Buculjevića Filološki fakultet je došao do prvog poena na ovom meču. Nastavila se igra poen za poen uz konstantnu prednost od 3 poena u korist ekipe Filozofskog fakulteta (10:7). Prednost filozofa je rasla, a najveća je bila nakon as servisa Glišića izmedju zone 1 I 6(22:12). Stošević je vezao 4 poena jakim smečom po dijagonali (22:16), ali ni to nije bilo dovoljno, pa je ekipa Filozofskog fakulteta osvojila ovaj set rezultatom 25:16.


Sastavi timova
Filozofski fakultet

Filološki fakultet

2        Buculjevic M.    Vilimović D.
3        Konstantinović U.    Stošović O.
9        Vidović A.    Stošović R.
11      Kovačić J.    Vidić N.
15     Glišić M.    Grujić N.
20     Petković S.    Kocić P.
   Dimitrijević M.
Drugi set filolozi su otvorili u svoju korist (2:0). Petković je brzim tempom svojoj ekipi obezbedio prvi poen u ovom setu, dok je Glišić jakim smečom po paraleli u naredna dva poena doneo prednost ekipi Filozofksog fakulteta (2:3). Nastavljena je igra poen za poen (12:13). U napetoj I neizvesnoj završnici filolozi su bili spremniji u napadu, te su odneli pobedu rezultatom 25:21.
Statistika

Filozofski fakultet

Filološki fakultet

Poeni iz igre                        32                        19
Poeni iz bloka                         3                         2
As servisi                         3                         3
Servis greške                         4                         3
Greške iz igre                         9                         9
Kapiten Filozofskog fakulteta Uroš Konstantinović, istakao je da je ključ uspeha dugogodišnje poznantsvo među igračima. ’’I ako je naizgled rezultatom delovalo da je bilo lako, ipak je Filološki pružio otpor u drugom setu, ali idemo pobedu po pobedu I nadamo se da ćemo proći u drugu fazu’’, dodao je Konstantinović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB