Farmacija uz dosta muke pobedila Filologe

393

Futsaleri Farmaceutskog fakulteta pobedili su kolege sa Filološkog rezultatom 3:1, u interesantnoj utakmici koja je obilovala prilikama na obe strane.

Finalni dan USSB

U prvom poluvremenu očigledna je bila namera Filologa da sačuvaju svoj gol. Sva četiri igrača u polju većinu vremena su provodili na svojoj polovini, dok je tek ponekim solo prodorom Popović uspevao da zapreti golmanu Terziću. Na pauzu se otišlo bez golova, umnogome zahvaljujući golmanu Pinteru.

Kao što je poznato, najkritičniji period igre za timove koje su se odlučile na popularni „bunker“ je nakon pauze. Tada koncentracija nije toliko jaka kao što je bila pre nje, a zbog nedostatka nekog autoriteta na klupi sve može lako da se sruši. To je iskoristila ekipa Farmacije, pa su u prva dva minuta nastavka prelomili meč.

Viđena su dva preslikana gola. Ralević je dodao loptu Mitevu nakon greške odbrane, a najbolji igrač svog fakulteta nije imao težak posao, pa je poslao loptu u nebranjenu mrežu. Drugi gol nema potrebe da se prepričava, pošto je bio identičan. Činilo se da će uslediti novi debakl Filologa, kada je u 25. minutu na asistenciju Stojanovića pogodak dao Stefanović. Ipak, nije se prdavao mladi tim Filološkog. Pantić jepokazao da je pravi vođa ekipe, izvevši sjajno slobodan udarac sa svoje polovine. Lopta je stigla do Radovanović Luke, koji se nije libio da iz prve uputi udarac, što u se isplatilo pošto je postigao najlepši, a ujedno i poslednji pogodak na ovom meču.

Za igrača utakmice moramo da proglasimo Miteva, ali i da zaključimo da se ekipa Filološkog popravlja iz nedelje u nedelju.

Filološki

Farmacija

 1 Pinter  1 Terzić
 2 Pantić  2 Ralević
 3 Ljubisavljević  5 Božić
 4 Ivanović  6 Atlić
 5 Pantić B.  7 Kašiković
 6 Stošović  8 Stefanović
 7 Popović  9 tanasijević
 8 Radovanović  10 Mitev
 9 Kovačević  11 Stojanović
 10 Radić
 11 Marjanović
 12 Petrović

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB