Fakultet sporta ponovo odigrao za 9

275

Nakon što smo odgledali emisiju posvećenu kamenom dobu i tome kako je nastala vatra, mogli smo da prisustvujemo utakmici koja razbija stereotipe i makar malo ispravlja sliku srpskog sporta. U hali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, odigrana je utakmica prve futsal lige za studentkinje u kojoj je domaći FSFV savladao Arhitektonski fakultet rezultatom 9:0.

Finalni dan USSB

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

Arhitektonski fakultet

Domanović  Radić
Trišić  Milićević
 Mijatović  Bošković
 Vukmanović  Tomić
 Jekić  Bričević
Đuričić  Bogojević
Drezga
Izgarević

Od samog starta utakmice znalo se da neće postojati rezultatske neizvesnosti, jer legija profesionalki sa Fakulteta sporta sigurno gazi, dok se ekipa Arhitektonskog tek uhodava u čitav sistem. U viktorijama koje su se igrale na polovine Arhitekture, devojke sa DIF-a su pokazale svu raskoš. Đuričić, Trišić i ostale su se igrale pred golom protivnica i brzo je krenula kiša golova. Krenula je Vukmanovićeva, a nastavile su Drezga i pomenuta Đuričićeva. Iskorišćavale su jednostavne akcije u kojima su ostajale gotovo same sa golmanom. Arhitektura je tu i tamo imala po neki kontranapad, ali DIF-ovke nisu dozvolile da kod kuće puste niti jedan gol. Poluvreme je rezultatski privela kraju Andrijana Trišić šutem sa desetak metara.

U drugom poluvremenu smo videli neka nova lica na terenu, Jekićeva je nastavila seriju golova. Još jednu bombu je bacila A reprezentativka Trišićeva, da bi u nastavku susreta Đuričićeva kompletirala het-trik sa još dva gola, između kojih he precizna bila i Mijatovićeva. Na kraju, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja 9:0 Arhitektonski fakultet.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstIKT i TMF podelili bodove
Naredni tekstDIF izbacio Policiju iz trke za polufinale
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi