DIF izbacio Policiju iz trke za polufinale

219

Prošli smo polovinu takmičenja u ligaškom delu prve futsal lige za studente i jednu od najuzbudljivijih i najznačajnijih utakmica odigrali u POSCO areni Fakultet sporta i Kriminalističko policijska akademija. Na kraju, slavio je popularni DIF ubedljivo, rezultatom 5:1.

Finalni dan USSB

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

Kriminalističko policijska akademija

Filipović Milić
Sinđić (2) Kuridža Jagodić (1)
Krajnić Petrović
Sapun Kostić A.
Stanojević Radovanović
Mirosavljević Ivetić
Vujanić (1) Kostić N.
Zeković
Lazarević (1)
Veličković
Jeremić (1)
Sokić

U utakmici sa dva potpuno različita poluvremena, slavila je ekipa Dif-a, na kraju veoma ubedljivih 5:1. Početak meča ovakav rezultat nikako nije nagoveštavao. Veoma dobra igra ekipe KPA u prvom poluvremenu, koji je potpuno nadigrala smušenu ekipu sa suprotne strane u tom delu igre. Četiri sjajne prilike u prvom poluvremenu su propustili policajci, iskoristili samo jednu i dozvolili ekipi DIF-a da krajem poluvremena dođe do izjednačenja golom Lazarevića i na odmor se otišlo rezultatom 1:1.

U drugom delu potpuno drugačija slika na terenu i dominacija DIF-a. Dva brza pogotka Sinđića i Vujanića potpuno su demoralisali ekipa KPA, koja nikako nije uspevala da dođe do igre u drugom poluvremenu. Do kraja golovima Sinđića i Jeremića samo je potvrđena zaslužena pobeda Difa-a.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFakultet sporta ponovo odigrao za 9
Naredni tekstMedicinarke sa penala do boda
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.