DIF ili Medicina pitanje je sada

2275

Subota, SC Vizura, 20 i 30 h, biće stecište finalne utakmice u ženskoj odbojci, u okviru lige Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu, a snage će odmeriti Fakultet za sport i fizičko vaspitanje i Medicinski fakultet.

Finalni dan USSB

Odbojkašice DIF-a predvođene neverovatnim kapitenom Kristinom Vasić vratile su svoju ekipu u sam vrh studenske lige, tačnije igraće finale posle sezone 2015/2016 kada su bile poražene od devojaka sa Filološkog fakulteta, koje su ove godine eliminisali u četvrtfinalu. Poslednju prepreku do finala preskočile su uz manje poteškoće, a savladali su takođe veliko iznenađenje lige Fakultet bezbednosti.

Doktorke , sa druge strane, pišu istoriju, jer se po prvi put nalaze u finalu studenske lige. One su pre svega svojom borbenošću, neverovatnom energijom i timskim duhom zasluženo stigle do finala, ali i stekle simpatije publike. Finale su izborile posle neverovatne utakmice i pobede nad prošlogodišnjim finalistom ekipom Ekonomskog fakulteta, koja je osvojila bronzanu medalju prošlog vikenda.

Svakako nas očekuje neizvesna i borbena utakmica, tako da dođite i podržite ove neverovatne devojke.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdržana sednica organizacionog komiteta EUG2020
Naredni tekstRukomet SUUB: Komšijski derbi za zlato, repriza meča za bronzu
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.