Budi i ti lice Evropskih univerzitetskih igara!

694

Beograd će ovog leta biti domaćin Evropskim univerzitetskim igrama, koje su zakazane za period od 14. do 27. jula. Ovog leta, grad će biti pun studenata iz raznih zemalja.

Finalni dan USSB

Do sada je učešće na Igrama potvrdilo čak 657 timova iz preko 40 zemalja, što znači da će se u 21+1 sportskoj disciplini nadmetati više od 5000 mladih sportista tokom dve nedelje ispunjene sportom.

S obzirom na veličinu ovog sportskog događaja, kako bi sa sigurnošću postao nezaboravan posebna pažnja posvećuje se volonterima, pogotovo onim koji se ističu po motivaciji i dobrim veštinama koje su neophodne za učestvovanje na ovakvim događajima.

Očekivanja broje čak 2500 volontera, od kojih će 300 biti inostrani. Sektori u kojima učestvuju su: IT, Ataše, Logistika, Protokol, Medijske operacije, Transport, Smeštaj, Univerzitetsko selo i drugi, a selekcija volontera već uveliko traje.

Jedan od većih izazova sa kojima se organizacija Evropskih univerzitetskih igara ove godine suočava jeste nepovoljna epidemiološka situacija koja umanjuje broj zainteresovanih.

Svi zainteresovani stariji od 15. godina koji su spremni da dobrovoljno budu direktni učesnici i steknu nezaboravno iskustvo na jednom od najvcećih sportskih događaja, mogu da se prijave klikom na sajt http://volunteers.eug2021.eu/ .

Podsetimo se, Evropske univerzitetske igre bile su zakazane za leto 2020. Godine, ali su zbog naglog širenja virusa korona otkazane već krajem marta iste godine.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstETF ubedljiv protiv farmaceuta
Naredni tekstEkonomisti ubedljivi protiv Fakulteta bezbednosti
Iva Jevtić - studentkinja novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, veliki ljubitelj košarke i budući košarkaški sudija, strastveni navijač Partizana, san mi je da jednog dana imam svoju emisiju u kojoj bi gostovali svi prestižni srpski, pa i svetski sportisti, treneri, sudije, novinari ali i drugi poznavaoci sporta