Bronzani Kuku Lelek

626

Ekipa Kuku Lelek savladala je basketaše KMN-a u okviru Trofeja Vidovdana, i tako zauzela treće mesto. Neizvesna utakmica okončana je rezultatom 21:20. Pobedničku ekipu predvodio je Premović sa 10 poena, dok se na suprotnoj strani istakao Milošević sa 13 poena.

Sastavi timova
KMN Kuku Lelek
Milošević Milomir Premović Miloš
Milošević Aleksa Luka Đokić
Mijušković Lazar Jovan Trtović
Cvejić Aleksa Stefan Bošković
Finalni dan USSB

Utakmica je započeta Miloševićevim pogodkom za dva i tako je KMN krenuo sa vođstvom, koje nije dugo trajalo (0:2). Kuku Lelek je vezao precizne šuteve Đokića, Trtovića i Premovića koji su u ovoj utakmici od 24 šuta, uspeli da postignu 13 pogodaka (6:2). Dok je Kuku Lelek bio precizan sa linije za dva poena, KMN je išao na lake poene ispod koša i tako uspeo da izjednači rezultat na 12:12. KMN je sa sedam faulova ušao u bonus i tako poklonio dva slobona bacanja Premoviću koji je sa linije penala bio precizan (14:12). Koncentracija pobedničke ekipe opala je u samom finišu , što je KMN iskoristio i došao do ponovnog izjednačenja (17:17). Milošević je ispod koša postigao tri pogodka, dok je na suprotnoj strani Premović u poslednjim sekundama vezao četiri poena za dva i tako stavio tačku na ovaj meč.

KMN Kuku Lelek
Poeni 20 21
Šut za 1p 12/22 5/9
Šut za 2p 4/14 8/15
Defanzivni skokovi 11 9
Ofanzivni skokovi 4 2
Blokade 0 0
Izgubljene lopte 2 1
Ukradene lopte 1 3

Nakon pobede za treće mesto, igrač Kuku Leleka Luka Đokić istakao je da je zadovoljan rezultatom.  „Šteta što nismo uspeli da stignemo do finala, ali nadamo se boljem plasmanu sledeće godine “, rekao je Đokić.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB