Bojan Marinković – Najbolji mladi novinar u 2020. godini

493

Udruženje sportskih novinara Srbije juče je tradicionalno dodelilo godišnje nagrade u 12 kategorija za najbolje novinare i sportiste u protekloj godini. Svečana dodela priznanja, uz poštovanje svih propisanih mera protiv kovida-19, održana je u studentskom odmaralištu u Pinosavi.

Finalni dan USSB

Prema mišljenju komisije, priznanje za ,,Najboljeg mladog novinara“ poneo je Bojan Marinković, nekadašnji novinar Sportindeksa. Najveći trag u novinarskoj profesiji tokom prethodne godine ostavio je ovaj mladi novinar Sport kluba.

 

Nakon dodele nagrade, svoje utiske sa nama podelio je Bojan Marinković. „Velika mi je čast što su kolege prepoznale moj rad i kvalitet u prethodnoj godini, koja je bila izuzetno zahtevna zbog čitave situacije sa pandemijom korona virusa. Bilo je veoma teško sačuvati profesionalizam i održati kvalitet u takvim okolnostima. Uspeo sam na neki način da isplivam u odnosu na ostale mlade novinare i da svojim mnogobrojnim autorskim tekstovima zavredim pažnju kolega iz komisije. Nagrada za „Najboljeg mladog novinara“ predstavlja i motiv da nastavim vredno da radim u budućnosti. Kao što sam u obraćanju i rekao, voleo bih da se ponovo nađem na istom mestu, sa istom nagradom, ali bez odrednice „mladi“, rekao je Bojan za Sportindeks.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdržana ceremonija dodele EUSA nagrada
Naredni tekstKošarka: SUUB liga se vraća na terene
Student sam treće godine novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka. Zanima me sportsko novinarstvo, jer sam se i sama bavila sinhronim plivanjem 11 godina. Volela bih da jednog dana izveštavam sa velikih sportskih događaja.