Arena Channels Group medijski partner 5. Evropskih univerzitetskih igara

208

Jedan od vodećih regionalnih lidera među sportskim kanalima daće posebnu notu Igrama u Beogradu, s obzirom na to da se radi o televiziji koja svoj program emituje na pet kanala u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, a koja može da se pohvali prenosima najznačajnijih evropskih i svetskih takmičenja.

Finalni dan USSB

Ugovor o saradnji u studiju Arene potpisali su Predrag Jušković, direktor 5. Evropskih univerzitetskih igara, i Nebojša Žugić, direktor Arena Channels Group.

,,Zahvaljujem vam se na danu koji je istorijski za Evropske univerzitetske igre, ali i EUSA. Siguran sam da do sada u istoriji Evropskih univerzitetskih  Igara nije bilo takvog medijskog partnerstva, koje će promovisati univerzitetski sport i omogućiti njegov razvoj. Drago nam je da ste prepoznali važnost samog događaj, koji je multifunkcionalan i, pored sportskog, ima kulturni i socijalni karakter, gde su uključeni i drugi programi razmene iskustava studenata sa univerziteta iz cele Evrope. Igre nemaju značaj samo za našu zemlju, već je međunarodnog karaktera, i biće najveći i najmasovniji sportski događaj u Srbiji i Evropi ove godine. Siguran sam da ćemo se uz podršku Vlade RS i grada Beograda pokazati kao pravi domaćini, što smo kao zemlja nebrojeno puta i uradili u prethodnom periodu” istakao je Jušković.

Pete Evropske univerzitetske Igre biće održane od 14. do 27. jula uz učešće preko 5.000 studenata-sportista sa preko 400 evropskih Univerziteta.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSaobraćajni slavio posle neizvesne završnice
Naredni tekstFON timskom igrom „srušio“ matematičare
Student sam prve godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Sport je oduvek u mom životu zauzimao bitno mesto, pa se tako rodila želja da postanem sportski novinar. Odbojku sam trenirala 9 godina, a sada radim i kao pomoćni trener.