Zlatni EUSA medeni mesec

556

Zamislite da možete svoje najlepše trenutke da podelite sa osobom koju volite najviše. Šta bi moglo da bude bolje? Možda da oboje osvojite zlatne medalje u svojim kategorijama. Najbolje od svega je ako svega par nedelja pre takmičenja uplovite u bračne vode. To je prosto neprocenjivo

Finalni dan USSB

Upravo to se dogodilo poljskim igračima odbojke na pesku, Stanislavu Vavržinčiku i Agati Vavržinčik na prošlogodišnjem EUSA prvenstvu u Splitu. To je bilo njihovo prvo takmičenje nakon venčanja i sreća je želela da se oboje vrate u Poljsku sa zlatnom medaljom oko vrata – Agata u ženskoj, a Stanislav u muškoj konkurenciji.

  • Nas dvoje smo se upoznali na univerzitetskom prvenstvu u Poljskoj 2014 godine i venčali smo se manje od 20 dana pre odlaska u Split – rekao je Stanislav za EUSA – Ovo je bila moja prva zlatna medalja, a druga medalja ukupno, jer sam u Larnaki 2015 osvojio bronzanu medalju. Agati je ovo bilo prvo veliko takmičenje. Oboje smo osvojili zlato i može se reći da je ovo bio zlatni medeni mesec za nas.

Deljenje istih interesovanja je lepo, ali deljenje iste strasti i posla je još lepše. Uvek pored sebe imate osobu koja može da vam pomogne i da neophodan savet. Možda je to razlog zbog čega su se oboje okitili zlatnom medaljom.

  • Najbolji momenat u našoj vezi je što delimo istu strast prema odbojci, lako se razumemo kada imamo slične problem u odbojci i zajedno dolazimo do zaključaka. Veoma smo srećni što delimo isti posao (igranje odbojke), jer tako možemo da pričamo o svakom detalju na samom terenu i van njega i da iz toga oboje izađemo pametniji.

Nažalost, Agatu i Stanislava nećemo videti na Evropskim univerzitetskim igrama u Koimbri do kojih je ostalo 25 dana, ali nadamo se da će već naredne godine ponoviti uspeh iz Splita.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstTrči, maskoto, trči!
Naredni tekstKako smo studentski pretvorili u nacionalnu reprezentaciju
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi