Ženska futsal reprezentacija Srbije debituje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo!

720

Ženska futsal reprezentacija Srbije koju sa klupe predvodi selektor Dejan Majes otputovala je u Portugal gde će učestvovati u glavnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Finalni dan USSB

Reprezentativke Srbije će prvu utakmicu odigrati 12. septembra od 18 časova, a za protivnice će imati reprezentaciju Finske, potom će  u četvrtak 13. septembra od 18 časova izaći na megdan reprezentaciji Češke republike. Poslednji protivnik naših devojaka biće domaćin Portugal, a utakmica je na programu u subotu 15. septembra od 19:30.

Šansu da istrče na teren hale u gradu Oliveira de Azemiš imaće sledeće devojke.

Golmani: Mila Dujović (FON), Bojana Jevtić (RGF) 

Igračice: Marija Armuš (kapiten, FON), Milena Čanović (FON), Barbara Izgarević (FSFV Beograd), Andrijana Trišić (FSFV Beograd), Tijana Milošević (FSFV Beograd), Ivana Malijar (FSFV Novi Sad), Zlata Milanović (FSFV Novi Sad), Anica Plećić (Saobraćajni fakultet), Marija Krunić (Filološki fakultet), Jovana Stojanović (PEP). Selektor Majes se odlučio da na put kao rezervnu opciju povede i Sandu Malešević.

Kao što smo već pisali sve devojke koje su članice nacionalnog tima akrivno studiraju ili su diplomirale, a većina njih je svoju futsal karijeru započela na studentskim terenima.

FOTO: Facebook stranica Ženska futsal reprezentacija Srbije

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstUNIADA te poziva na humanost!
Naredni tekstSanderov prvi set u italijanskoj Seriji A1!
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.