Završnica Kupa USSNS-a

210

U ponedeljak 27. juna održava se završnica Kupa Univerzitetskog sportskog saveza Novog Sada, odigravanjem polufinalnih, utakmica za treće mesto i finalnih mečeva i dodelom pehara.

Finalni dan USSB

Program počinje u 11.00 na Đačkom igralištu, a dodela pehara je zakazana za 15.00. Igraće se utakmice u malom fudbalu, košarci i rukometu, sve u muškoj konkurenciji. Završnica turnira u muškoj i ženskoj odbojci se odlaže zbog tehničkih problema, odnosno nemogućnosti da se postavi mreža na Đačkom igralištu.

Poslednje odmeravanje snaga deluje prilično šaroliko, a svoje predstavnike imaće čak sedam fakulteta. Fakultet tehničkih nauka je jedini koji će imati svoje predstavnike u sva tri sporta, prate ih Prirodno-matematički fakultet, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, kao i Medicinski fakultet sa predstavnicima u dva sporta, dok po jednog predstavnika imaju Ekonomski, Pravni i Tehnološki fakultet.

U nastavku pogledajte raspored sutrašnjeg događaja, polufinalne parove i satnicu. USSNS poziva sve studente i druge zainteresovane da uveličaju finalni dan kupa svojim prisustvom i da na pravi način isprate sport sa Univerziteta u Novom Sadu do jeseni, nadamo se.

13535938_1780120062210725_1208767469_n

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB