Završen prvi Sportindeks Open

138

Iza nas je prvi od četiri studentska turnira koji nas očekuju ove godine – Sportindeks Open, organizovan pod pokroviteljstvom Sportindeksa, Udruženja teniskih rekreativaca ”Rekreativo” i Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Pobednica u ženskom singlu bila je Sanja Aleksić (bez izgubljenog gema), u muškom Andrija Graovac, dok je u miks dublu Sanja osvojila još jedno zlato, uz pomoć Luke Ilića.

Finalni dan USSB

Na teniskim terenima Viktorija oko 30 studenata i studentkinja borilo se za titulu. Nakon grupne faze takmičenja u finalu muškog singla našli su se Andrija Graovac (Ekonomski fakultet) i Aleksa Barbarez (Građevinski fakultet) dok su u ženskom snage odmerile Sanja Aleksić (Kriminalističko – policijska akademija) i Bojana Milovanović (Elektrotehnički fakultet). Graovac je osvojio trofej ove godine savladavši Barbareza sa 7:2 te mu je ovo već drugi osvojen turnir u sezoni jer je pre samo deset dana osvojio rekreativni turnir „Ada Open“. Aleksićeva je sjajnom igrom došla do pobede savladavši Milovanovićevu sa 6:0. U miks dublu Luka Ilić i Sanja Aleksić su trijumfovali u finalu protiv Milana Kocića i Tamare Krstić sa  6:3.

Ono što je uvek prisutno u pozadini svakog takmičenja jeste druženje, koje ni ovoga puta nije izostalo.
U nadi da će sledeće druženje okupiti još više tenisera i teniserki, sportski pozdrav!

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBeograd u finalu!
Naredni tekstTim USSB-a ubedljiv protiv Novog Pazara
Ćao, zovem se Maria. Volela bih da izrastem u sjajnu novinarku. Moj najveći kritičar i podrška je moj brat. Ljubav prema sportu prenela mi je moja drugarica Mica, bez koje danas ne bih imala nikakav stav o njemu. Ona je zaslužna što sam danas član sjajne ekipe Sportindeksa.