“ZAŠTITARI” LAKO SAVLADALI “ĐUKINE TIGROVE”

244

U trećoj utakmici prvog kola Druge FTN lige, koja je odigrana na đačkom terenu u Novom Sadu, ekipa „Zaštitari“ savladala je ekipu „Đukini tigrovi“ rezultatom 33:23 (7:6; 6:6; 7:6; 13:5).

Finalni dan USSB

Utakmica je od početka do kraja bila krajnje neefikasna. Prvi koš viđen je posle više od tri minuta igre. Četvrtina je završena rezultatom 7:6 u korist „Zaštitara“.

Na početku druge četvrtine „Zaštitari“ odlaze na plus šest – 13:7. „Đukini tigrovi“ odgovaraju serijom 5-0 i na poluvreme odlaze sa poenom minusa – 13:12.

„Zaštitari“ otvaraju treći period serijom 7-0 i vode 20:12. Plejmejker „Đukinih tigrova“ pogađa trojku u poslednjoj sekundi trećeg dela i vraća neizvesnost u meč. Četvrtina je završena rezultatom 20:18 u korist „Zaštitara“.

U poslednjoj četvrtini ponovo su viđene serije promašaja na obe strane. „Zaštitari“ ipak preuzimaju stvar u svoje ruke i prave osetniju razliku – 30:23. To je bilo nedostižno za „Đukine Tigrove“, te je konačan rezultat bio 33:23 u korist „Zaštitara“.

Najefikasniji u ekipi „Zaštitara“ bio je Nenad Vujinović sa 15 poena, dok je u poraženoj ekipi Strefan Gajić ubacio 7.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekst“HERCEGOVCI” RUTINSKI SAVLADALI “SIIT”
Naredni tekstMIRA FURLAN “IZULA” OPANKE
Živim u Temerinu i studiram žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Obožavam istoriju. Interesuje me sport, najvise fudbal, košarka i rukomet koji sam trenirao šest godina. Sada rekreativno igram fudbal i odbojku za fakultet. Uvek sam dobro raspoložen i optimističan, tako da mi je čaša do pola, ili u potpunosti puna.Moji tekstovi