Zaštitari lako protiv PMF-a

108

Odbojkaši Fakulteta zaštite na radu upisali su drugu pobedu u Univerzitetskoj ligi Niša. Oni su sa 2: 0 ( 25 : 20, 25:11) u setovima bili bolji od Priirodno-matematičkog fakulteta.

Finalni dan USSB

PMF je bolje započeo meč i startnom serijom došao do vođstva od 3:0. Ipak njihovo vođstvo nije dugo trajalo, jer su igrači FZNR-a brzo došli do izjednačenje 6:6. Igralo se poen za poen sve do rezultata 9:9, tada Zaštitari dobrim servisima dolaze do prednosti od 12:10 i tako primoravaju goste da zatraže prvi tajm aut. Međutim i posle minuta odmora FZNR nastavlja u istom ritmu, predvođen sjajnim Stefanom Miloševićem dolaze do nedostižih 22:16 i mirno privode prvi set kraju.

Tada kao da se u potpunosti raspala igra Priodnjaka, koji nervoznom igrom i brojnim greškama već na startu drugog seta gube korak sa rivalom. Zaštitari su lako držali pod kontrolom situaciju na terenu i došli do prednosti 13:5. Prednost je do kraja seta samo rasla do ubedljivih i potupno zasluženih 25:11 i novog trijuma FZNR-a.

Najbolji igrač kod pobednika Stefan Milošević bio je zadovoljan pobedom i istakao da se ekipa okreće nastavku takmičenja u kojem je cilj ulazak u plejof.

“Utakmica nije bila toliko teška, uspeli smo da ubedljivo trijumfujemo iako nismo u punom treningu. Imamo dve pobede iz četiri odigrane utakmice. Naš cilj je jasan, to je ulazak u plejof”, rekao je Milošević.

Ekipe:

PMF: Stanojević I., Marković S., Bojković, Arizanović, Đukić A., Antić

FZNR: Manasijević M., Manasijević S., Marković M., Milošević S., Miloev P.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdbojkašice Pravnog fakulteta bolje od izabranica Medicinskog
Naredni tekstKako da objasnimo zašto volimo studentski sport?
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Rodom sam iz Crne Trave. Upisao sam novinarstvo da bih radio kao sportski novinar, jer me sport zanima od malena. Zavisnik sam od praćenja sporta, najviše pratim fudbal, košarku i atletiku. Uzori u sprotskom novinarstvu su mi Vladimir Novaković, Edin Avdić i Nebojša Petrović.