Visoka ICT do druge pobede

269

Odbojkaši Visoke ICT škole pobedili su Vojnu akademiju rezultatom 2:0 (26:24, 25:17). Iako je u prvom setu rezultat bio nezivestan, ekipa ICT-a je podigla nivo igre u nastavku i došla do svoje druge pobede u ligi.

Sastavi timova

Utakmica je počela greškama na obe strane. Ipak, ICT ulazi u ritam i vezuje tri poena za 9:8. Vojna nije popuštala pa se u nastavku igralo poen za poen. Vojnici su stigli do prednosti od dva poena 15:17, ali ICT dolazi do poena za 16:17, a asom Coašića stiže i do izjednačenja. Obe ekipe koristile su greške protivnika da dođu do poena. Razmene su bile duge, a prednost se smenjivala. Vojnike su poenima vodili Ćulibrk i Stanojević. Prvu priliku da osvoje set informatičari su imali pri rezultatu 24:22, ali je Ivanović poslao loptu u aut i poklonio poen proticnicima. Izjednačila je Vojna na 24:24, ali je poenima Martinovića ICT  stigla do 26:24 i osvojili prvi set.

U drugi set sigrunije je ušla ekipa informatičara. Poveli su sa 5:0 zahvaljujući asovima Pavlovića. U nastavku se videla organizovanija igra ICT-a, dok Vojnici nisu uspevali da nađu odogovarajući odgovor. Brzo je ekipa „plavih“ stigla do 14:5. Vezuju Vojnici tri poena za 16:8, ali uprkos pokušajima Ćulibrka da pokrene svoju ekipu, Vojna nije uspela da parira protivniku u ovom setu. Greške protivnika su pomogle informatičarima da stignu do lakih poena. Rezultatom 25:17, ekipa ICT-a osvaja drugi set i odnosi pobedu u ovom meču.

Statistika

Posle pobede svog tima, kapiten ekipe Visoke ICT škole Pavlović rekao je da smatra da ekipa ima dobre šanse za dalje takmičenje. „Imamo dve pobede i jedan poraz, mislim da imamo šanse za dalje. Opustili smo se u prvom setu, pa su protivnici uspeli da stignu do 24 poena, ali smo u drugom setu krenuli da igramo kako treba i stigli do pobede“, izjavio je Pavlović.

 

 

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstPravnice podučavale učiteljice
Naredni tekstTrijumf IKT-a protiv RGF-a
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs