TAKO SE RADI! Vicešampion Evrope poziva da se priključite studentskoj ekipi

224

Širom Evrope polako kreću pripreme za novu sezonu studentskog sporta. Okupljaju se stari, dolaze i uigravaju se novi igrači i sve treba da bude spremno za početak nove sezone. Kod nas euforija još nije počela, ali na severu kontinenta neki univerziteti sve rade da bi privukli što više novih članova.

Finalni dan USSB

Aktuelni studentski prvaci Evrope u košarci sa Univerziteta Vitolda velikog na sjajan način su motivisali sve one koji žele da se priključe nekoj od aktivnosti u sklopu univerziteta. Na promociji sportskih programa pojavili su se poznatije kolege koje su u prethodnim godinama branili boje univerziteta, ali i Litvanije. Tu su bili igrači badmintona Povilas Bartušis i Kestutis Navickas, ali i dvojac iz Žalgirisa Arturas Milaknis, aktuelni vicešampion Evrope u košarci sa reprezentacijom Litvanije, i Edgaras Uljanovas, koji je prethodne godine bio najbolji igrač studentske lige Litvanije.

Oni su se družili sa kolegama, potpisivali majice i pozvali ih da se priključe sportskim aktivnostima na Univerzitetu. Ostaje da vidimo kakvu će ekipu ove godine imati “Nepobedivi” i da li će doći u Miškolc naredne godine da brane titulu prvaka Evrope.

Zamislite kakav bi odziv bio kada bi Dušan Mandić, Sonja Petrović, Nikola Kalinić, Stefan Jović, Dušan Domović Bulut, Branislav Mitrović i ostali bivši studenti učinili isto kod nas?

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstČak 78 koledža osvajalo medalje u Riju. Gde su naši univerziteti?
Naredni tekstŠutiraj i ti Trojku iz bloka
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi